Cea mai frumoasa paleta de farduri este de la….

H&M si industria de beauty au facut un copil, dar de data asta l-au facut cum trebuie (dovada clara este aceasta paleta HM). Am vazut de foarte mult timp ca exista si categoria H&M beauty pe site-ul lor, dar jur ca niciodata nu m-am uitat pentru ca stiam ca o sa imi cumpar ceva de la ei. Dar intr-o zi am zis sa arunc un ochi si pe acolo si ce am vazut m-a lasat cu gura cascata….dar si cu cardul cam gol!

Mi-am cumparat mai multe produse pentru a incerca, dar cel care m-a impresionat cel mai tare a fost aceasta paleta HM absolut superba: SPECIAL FX COLOUR PALETTE. Si in realitate arata si mai bine ca pe site. Initial m-am speriat de pretul de 129 lei, dar nu m-am lasat descurajata si am continuat cu plata :))


Despre paleta HM


Paleta este facuta din acelasi carton dur din care sunt facute mai nou majoritatea paletelor. Exteriorul este negru mat, iar interiorul este magic. Este un auriu holografic si sub lumina neoanelor este si mai frumoasa!

Ingredientele nu sunt listate pe cutie (e posibil sa fi fost pe capacul de carton in care era bagata, dar am aruncat-o destul de repede pentru ca se scotea foarte greu), numele nuantelor sunt pur si simplu literele din alfabet. Incepe cu A si se termina cu L.

Greutatea neta este de 24,8 gr si are termen de valabilitate 18 luni. Sunt 12 nuante, din care 5 paietate si 7 sidefate din care 5 duo-crome.

paleta HM paleta HM


Primele impresii despre paleta HM


Nuantele acestea 3 sunt albe la prima vedere, dar cand am vazut poza paletei pe H&M mi-am imaginat ca nu are cum sa fie vorba doar despre 3 nuante de alb si atat. Noroc ca am imaginatia bogata ca cei de la H&M nu stiu deloc sa prezinte produsele cum trebuie. Nici hainele, nici machiajele.

Toate cele 3 nuante de alb sunt cu efect duo. Cea cu reflexe mov-albastrui are o textura irizata si putin paietata, iar celelalte 2 au o textura paietata si cu reflexii aurii, respectiv verzi.

Celelalte 2 nuante care mi-au atras atentia imediat au fost acestea. Ambele au textura paietata si sunt super mega pigmentate. Singura nunata nereusita este aceasta din colt, un fel de violet-roz, care efectiv nu isi are locul in aceasta paleta.

Este foarte slab pigmentata si de abia se poate vedea ceva pe deget, pe pleoapa nici nu se pune problema.

Toate aceste 3 nuante sunt duo-cromate si au reflexe superbe de mov-rozaliu, aurii si albastrui.

Argintiul este foarte interesant pentru ca este sidefat, duo, dar cu efect umed, iar celelalte 2 sidefate si pigmentate, dar cel mai bine folosite peste alte farduri, poate chiar in coltul ochilor.


Cea mai buna metoda de folosire


Eu personal folosesc intotdeauna degetul cand vine vorba de aceasta noua generatie de farduri paietate/sidefate si super pigmentate. Asa sunt sigura ca obtin cea mai frumoasa si puternica nuanta.

Iar celelalte farduri simple/sidefate, am observat ca se aplica cel mai bine cu pensula din peri sintetici, umezita.

Cu siguranta nu este o paleta pentru cei „slabi de inima”. Culorile sunt foarte puternice si de purtat zi de zi doar de cei care sunt obisnuiti cu machiajele nu chiar naturale.

Va recomand sa aruncati o privire pe toata categoria H&M beauty pentru ai peste 500 de produse!