De citit: „Aventurile lui Tom Tudor”

M. B. Tudor si-a lansat seria de carti „Aventurile lui Tom Tudor”. Cele cinci volume reprezinta un in genul fantasy și povestește cu umor, intr-un ritm alert, aventurile traite de un baiat din capitala in ținutul mirific al unui sat din țara moților.

Tom, caci asa se numeste personajul principal, este un flacau de numai doisprezece ani, plecat in vacanta de vara la bunicul Mosulica. Este un baiat tipic de oras, care are ca preocupari principale mersul la mall, hamburgerul de la McDonalds, smartphonul si tableta. Impreuna cu Nina, catelusa lui cea draga, descopera la bunicul sau o curte plina de animale, vede o caruta, merge la fieraria satului, participa la cositul fanului, dar mai ales descopera MAGIA intr-o pestera.

Aventurile lui Tom Tudor

Acolo o cunoaste pe printesa Zora, se imprieteneste cu Leonidas, se lupta cu Daizus, si invata la Biblioteca sa foloseasca mantiile magice si baghetele de facut vraji. In adancul pamantului vor avea loc aventurile minunate ale baiatului, loc unde cunoaste o lume la care numai visa.

Aventurile lui Tom Tudor

O carte minunata despre magie, vise si copilarie. Autorul ne promite ca aventurile din Pestera vor continua si in ocean si apoi in vazduh si se vor intinde pe cinci volume.

Volumul 1 – Castelul din pestera

Volumul 2 – Baiatul care inoata cu delfinii

Volumul 3 – Pastorul norilor