sabon.ro

Momentul acela cand influencerii fac continut prost doar pentru a-l face

Vineri dupa amiaza…sunt la munca. Primesc un mesaj pe messengerul de pe Instragram. O postare de pe Insta Stories a Cristinei ICH. Prima este despre cum lotiunea micelara iti albeste tenul, adica „o sa il ai mult mai alb decat il ai deja” si despre cum „iti sensibilizeaza tenul si il vezi asa…rozaliu”…omg! Ma bufneste rasul :)))

Cum adica iti albeste tenul?

Poate daca folosesti una din aceea speciala facuta de Nivea pentru cei din India sau pentru cei din Nigeria (v-am povestit aici despre acest tip de produse).

O lotiune demachianta/micelara albeste tenul decat daca ai tenul deja alb si ai folosit un fond de ten mai inchis la culoare in ziua aceea. Si nu mai zic ca daca esti bronzat, tenul mereu va ajunge sa fie mai alb pentru ca te demachiezi/exfoliezi etc.

Lotiunea micelara

Intr-adevar, nu este deloc eficient sa folosesti dischetele demachiante cu lotiunea micelara pentru a indeparta machiajul (si nici nu cred ca este indicat), dar de aici pana la a spune ca iti albeste tenul..e cale lunga.

Intr-adevar, nu toate lotiunile micelare „are createt equal” si de aceea este FOARTE IMPORTANT sa te interesezi un pic si sa vezi ce ingrediente contine produsul respectiv (am scris aici despre importanta ingredientelor din produsele cosmetice).

Este foarte posibil ca o lotiune micelara sa iti irite fata daca contine alcool, parfum etc, mai ales daca ai tenul sensibil. Si la fel de posibil este ca unele persoane care isi pun tot felul de ingrediete nocive pe piele sa NU AU ABSOLUT NIMIC.

Acestea din urma au castigat loteria genetica si folosesc Laptele nutritiv Doina :)))


despre Foreo care „te scapa de cosuri”


Foreo Luna Mini 2 nu o sa te scape niciodata de cosuri asa cum este sugerat in „povestioara” de pe Instagram. Luna Mini 2 poate in cel mai bun caz sa iti curete mai bine tenul. Cristina ICH spune clar ca a scapat de cosuri folosind doar trei produse: Foreo Luna Mini 2, gelul de curatare de la Gerovital si crema anti-acnee EpiDuo…care se ia cu reteta…din Italia.

Deci…cum nu prea ai atat de multe sanse sa ajungi in Italia cu reteta pentru a lua crema, cel mai bine iti iei Luna Mini intre timp…si daca nu scapati de cosuri, o injurati dupa (cuvintele ei, nu ale mele).

Si ce asemenea, are o prietena care a facut „o acnee foarte puternica pe baza de stres” si i-a recomandat sa ia Zinc timp de trei luni de zile, sa se spele cu gelul de curatare cu Foreo (bineinteles) si Epiduo (BINEINTELES).

Si by the way, este suparata ca nu au platit-o astia cu gelul de curatare si astia cu crema…dar na…nu are ce sa faca acum, important este sa scapati voi de cosuri.


concluzia


Am stat si m-am gandit foarte mult la toata situatia asta per total si am incercat sa imi dau seama de ce naiba ma deranjeaza atat de mult?!?!

Si intr-un tarziu mi-am dat seama. Nu ma deranjeaza ca este platita, ma deranjeaza ca este platita pentru un continut atat de prost facut. Un continut plin de informatii gresite si fara o documentare reala despre produs. Si cred ca este un mare „NUNU” sa compari produsul cu un vibrator.

Vi se pare ca am fost prea acida  in aceasta postare? Cu siguranta am fost pentru ca m-am enervat foarte tare!

Voi ce parere aveti? Ati urmarit filmuletele Cristinei de pe Instagram? Putem sa continuam discutia si aici pe Facebook:

Sunt curioasa ce parere aveti despre Influecerii care sunt platiti sa faca continut doar pentru ca au multi „followershi”.

Follow: