sabon.ro

Noua protectie solara de la Avene Sun Care

Este nevoie de o singura arsura solara in copilarie pentru ca sansele de a dezvolta cancer de piele pe parcursul vietii sa se dubleze.
Pentru o protectie sporita impotriva arsurilor solare, puteti alege noua protectie solara Avene Sun Care.

Acestea protejeaza impotriva leziunilor ADN la nivel celular, avand si o actiune puternic anti-oxidanta, datorita Pretocopheryl – un antioxidant puternic care protejeaza si calmeaza datorita continutului de apa termala Avene.

Noua protectie solara Avene

Gama ofera protectie UVA – UVB ridicata, cu o fotostabilitate peste 90% (capabila sa reziste la efectele expunerii UV, pastrandu-si nivelul de protectie). Pentru pielea sensibila, protectia UVB-UVA cu spectru foarte larg este esentiala, impreuna cu un minim de filtre chimice. Formulele Avene pentru acest tip de piele sunt fotostabile, rezistente la apa, FARA octocrilena sau silicon.


Protectie solara Avene cu filtre chimice


PROTECTIE FOARTE RIDICATA SPF50+: emulsie (cu si fara parfum), crema (cu si fara parfum), crema colorata, ecran solar Cleanance pentru piele grasa, spray pentru corp, produse pentru copii (crema si spray).

NOU in gama: crema anti-imbatrAnire pentru fata – prima crema solara pentru conservarea capitalului de tinerete al pielii, cu ASCOFILLINE, un principiu activ arhitect pentru restructurarea pielii.

PROTECTIE RIDICATA SPF30: ecran solar CLEANANCE pentru piele grasa, spray pentru corp si crema colorata fata

PROTECTIE MODERATA SPF20: spray pentru corp si crema pentru fata (cu si fara parfum)

Formulele acestora sunt foarte rezistente la apa, iar textura lejera nu lasa urme albe la aplicare.


Protectie solara Avene pentru pielea sensibila

cu filtre minerale


Pentru pielea intoleranta si fragila Eau Thermale Avene a creat o gama de produse cu ecran solar 100% minerale. Fara parabeni, filtre chimice sau parfum, formulele ofera fotoprotectie UVB-UVA FOARTE RIDICATA SPF50+ cu gama foarte larga pentru pielea predispusa la atopie (adulti si copii), protectie pentru cicatrici recente, herpes, cuperoza, post-operatoriu.

In gama se regasesc: fluid mineral pentru fata, crema minerala pentru corp, crema pentru zonele sensibile (cicatrici recente, herpes) si protectie compacta colorata (post-procedura, cuperoza).

Gama de protectie solara pentru copii Eau Thermale Avene este recomandata de Fundatia contra cancerului de piele din Europa.
Gama Avene Sun Care poate fi gasita in farmacii sau,  daca nu aveti chef sa le cautati prin farmacii, la gasiti pe toate aici pe Emag. Eu intotdeauna aleg varianta online, pentru ca imi este mult mai usor sa fac cautarea. Introduc in casuta „cauta” denmirea produsului si gata. Cel mai simplu, nu?


Am avut placerea de a face cunostinta cu produsele nouile produse Avene in cadrul unui petreceri organizata la Younivers Summer Club.

 

 

Follow: