Noile Too Faced Sweet Peach sunt adorabile!

Noile Too Faced Sweet Peach sunt adorabile si sunt gata de folosit. Cei de la Too Faced au readus la viata paleta care a innebunit internetul si de data asta nu a venit singura.

Cei de la Too Faced au creat o intreaga colectie Sweet Peach alcatuita din blush, iluminator, lip gloss pe baza de ulei si bineinteles, paleta de farduri. Si toate miros absolut delicios a piersici.


Papa Don’t Peach – Blush with peach extract


Noile Too Faced Sweet Peach

Si blush-ul Papa Don’t Peach este un clasic Too Faced readus la viata. Doar ca in afara de culoare, nu a mai este nimic la fel. Are un nou ambalaj metalic si este imbogatit cu extract de piersica.

Aceasta superba nuanta de roz auriu iluminat, este perfecta pentru a avea obraji usor pupati de soarele verii si se potriveste tuturor nunatelor de piele. Blush-ul il gasiti ori aici la pretul de 129 lei, ori direct in magazinele Sephora.


Too Faced Sweet Peach Glow 


Noile Too Faced Sweet Peach

O paleta iluminatoare ce contine trei nuante pentru un ten luminos si radiant. Contine un bronzer, un blush si un iluminator si bineinteles ca toate nuatele sunt potrivite tuturor nuantelor de ten. Aceastea pot folosite individual sau amestecate pentru un look fresh si glowy.

Paleta o gasiti ori aici la pretul de 185 lei, ori direct in magazinele Sephora.


Sweet Peach – Eyeshadow palette


Noile Too Faced Sweet Peach

 

Aceasta paleta care de asemenea miroase a piersici,  contine 18 nuante pentru o varietate de look-uri modene sau clasice. Tonurile neutre sunt amestecate cu nuante fresh de piersica, corai, putin mov si cateva bronzuri pentru a obtine look-uri potrivite pentru orice anotimp.

Paleta o gasiti ori aici la pretul de 210 lei, ori direct in magazinele Sephora.


Sweet Peach – Creamy peach oil lip gloss


Noile Too Faced Sweet Peach lip oil gloss

Un ulei de buze pe baza de extract de piersici care ofera stralucirea unui glos si hidratarea unui balsam de buze. Acest ulei de buze matasos cu miros de piersici contine ulei de cocos si vitamina E.

Uleiurile de buze le gasiti ori aici la pretul de 92 de lei, ori direct in magazinele Sephora.

Follow: