Noile rujuri mate de la Sephora

Dintre toate tipurile de rujuri mate de la Sephora, preferatul meu este fara doar si poate cream lip stain-ul. Ba chiar am scris un review despre el aici. Textura sa mata chiar este imperceptibila pe buze si rezista extraordinar de mult si nu are nevoie de rutusuri pana la sfarsitul zilei.

Doriti sa cunoasteti ultimele creatii Sephora? Un creion cu doua capete, o cerneala pentru buze cu nuante la fel de geniale si 16 noi nuante cream lip stain care imbogatesc colectia de rujuri mate Sephora.


Ruj si creion contur de buze Sephora


Un duo format dintr-un creion de buze si un ruj imbinate intr-un singur produs. Acest produs extrem de ingenios 2-in-1 este inspirat din tendintele contouring-ului. Cu un capat redefineste conturul buzelor si cu celalalt coloreaza buzele si le confera un efect de volum.

Formula matasoasa este pe placul tuturor. Din doar cateva miscari rapide, cu acest creion volumul buzelor este amplificat si conturul acestora este sublim desenat.

Contur si culoare Duo creion de buze si ruj – Lipstick 0,8 g Lipliner 0,3 g

Disponibil in 6 nuante. Pret – 60 de lei in magazinele Sephora sau online

 rujuri mate de la Sephora

 


Cream Lip Stain Sephora


Formula este ultra-pigmentata si nu se ia! Acesta este cel mai important atu al acestui ruj mat.

Un evantai de culori intense, o textura incredibil de matasoasa, care odata ce este aplicata pe buze, se transforma pentru a nu lasa pe ele nimic mai mult decat o culoare mata si o senzatie de confort.

Ruj matasos indelebil – 5 ml

Disponibil in 23 de nuante. Pret – 58 de lei in magazinele Sephora sau online

cream lip stain rujuri mate de la Sephora

 


Rouge Lip Tint Sephora


Pentru buze absolut superbe, aceasta cerneala (cu o textura imperceptibila) se difuzeaza uniform pe buze si se contopeste in mod natural cu acestea.  Aceasta impregneaza buzele cu o culoare delicata si rezista timp de 12 ore.

Cerneala pentru buze – 5 ml

Disponibil in 10  de nuante. Pret – 60 de lei in magazinele Sephora sau online

lip tint rujuri mate de la Sephora

 

Rouge Lip Tint este pe lista mea de produse pe care trebuie neaparat sa le incerc! Nu stiu cum se face ca am fost de doua ori pana acum in Sephora si am uitat  complet ca vreau sa le testez, sa vad cum arata nuantele si mai ales, cum se simt!