Brandul corean Caolion este disponibil in magazinele Sephora

Incepand cu luna Martie, brandul corean Caolion este disponibil si in Romania, exclusiv in magazinele Sephora.

Caolion

Bandul corean de cosmetice Caolion a fost infiintat in 1955 de Mrs. Joo, care doar voia sa formuleze niste produse care sa ajute oamenii cu piele sensibila ca a ei.

Caolion a fost unul dintre primele branduri de cosmetice coreene de pe piata care oderea produse de ingrijire a pielii cu ingrediente naturale. Produsele sunt formulate astfel incat riscul de reactii alergice sa fie minim.

Folozofia Caolion ia in considerare faptul ca pentru fiecare, conceptul de frumusete inseamna altceva. Desi ridurile sunt ceva natural, Caolion ofera solutii pentru a blura si diminua aceste semne in timp protejeaza frumusetea naturala a pielii.


Premium Hot & Cool Pore Pack Duo


 

Caolion

Un duo detoxifiant care include o masca „abur” care deschide si curata porii si o masca cu efect racoritor care minimizeaza porii.

Rezultatul? Un ten care pare mai ferm. Pentru a vedea cum se foloseste, va invit sa vizionati filmuletul de pe Youtube a celor de la Caolion aici sau aici pentru filmultelul de prezentare a produsului aici.


Caolion  Hot & Cool Pore Foam Cleansing Duo


Un duo alcatuit din cleanser sub forma de spuma pentru curatarea porilor. Primul actioneaza prin caldura pentru a dilata porii si a doua masca are efect de racire pentru un efect de micsorare a porilor.


Pore glowing Day & Night Duo


Un alt duo care contine o crema de fata care absoarbe excesul de sebum de-a lungul zilei si o crema care micsoreaza porii pe timpul noptii.


Premium Blackhead O2 Bubble Pack


O formula delicata cu micro granule de oxigen care curata delicat porii, eliminand pielea moarta si hidratand pielea. Este ideala pentru toate tipurile de piele.

Follow: