sabon.ro

Cateva balsamuri de buze pe baza de ulei

Daca aveti buzele ca ale mele si nu suportati nici un fel de balsam de buze sub orice  forma, pentru ca simtiti ca va seaca buzele, atunci va recomand din tot sufletul sa incercati cateva balsamuri de buze pe baza de ulei.

balsamuri de buze pe baza de ulei

Se simt mult mai hranitoare pe buze, repara destul de repede buzele crapate si ofera si putin luciu. Niciunul dintre uleiurile prezentate mai jos nu se scurg de pe buze, asa cum am auzit despre altele.


Clarins Lip Comfort Oil


Primul balsam de buze pe baza de ulei cu care am intrat in contact, si care cred ca a fost „originalul” ca sa spun asa, a fost Clarins Lip Comfort Oil. Din pacate povestea nosatra s-a terminat dupa vreo 2-3 utilizitari din simplul motiv ca l-am pierdut. Initial am crezut ca l-am pierdut pe undeva prin casa, dar mai apoi, dupa ce ne-am mutat, am ajuns la concluzia ca a fost furat (asta este concluzia mea despre toate lucrurile pe care le pierd din neatentie:P).

Ce imi aduc aminte despre acest balsam pe baza de ulei este ca era putin lipicios, dar se simtea ok pe buze. Imi pare foarte rau ca nu am fost mai atenta cu el si ca nu l-am testat mai mult timp, dar vreau sa il achizitonez iar, doar ca de data aceasta o sa il achizitionez pe acesta Red Berry. Nu stiu daca este editie limitata, dar acesta de pe Doglas vad ca are si un design dragut pe capac.

Acesta este cel mai scump dintre cele trei, avand un pret de 83 de lei.


Lip Oil – Luciu de buze de la Douglas


Urmatorul descoperit este acest Lip Oil de la Douglas. Tin minte ca m-am indragostit de el pentru ca l-am folosit intr-o zi cand aveam buzele destul de uscate si nu stiam ce naiba sa le fac. L-am aplicat de cateva ori de-a lungul zilei si starea buzelor s-a imbunatatit considerabil.

In comparatie cu cel de la Clarins, acesta nu se simte la fel de gros si nu este lipicos. Trebuie aplicat la fiecare ora daca vreti sa isi faca efectul.

Se gaseste in 3 nuante, dar nuanta pe care o am eu, desi este rosu, pe buze ramane transparent. Pretul lui este de 39 de lei.

 


Balsam lichid pentru buze de la Yves Rocher


Acest produs de la Yves Rocher se cheama balsam lichid pentru buze si este cu ulei de cirese cu proprietati hranitoare. Acesta are textura cea mai usoara dintre toate. Desi este imbogatit cu ulei, nu se simte deloc uleios pe buze.

Se simte totusi ca iti hraneste buzele uscate, dar in acelasi timp trebuie aplicat si mai des decat celelalte de mai sus. Pretul este cel mai mic dintre toate. Costa doar 24 de lei, dar vad ca este mai tot timpul redus la 19.90 lei. Se gaseste in 10 nuante, dar este atat de  „light”, incat cred ca si cea mai inchisa nuanta, doar pateaza usor buzele.

 

Ce spuneti? V-am salvat buzele de enervantele balsamuri clasice de buze? 🙂

Follow: