Top 5 noutati Sephora 2016

 Acum doua saptamani a fost petrecerea Sephora Wonder Xmas Party unde am avut ocazia sa testam o gramada de noutati Sephora 2016. Noutatile au fost prezentate in The ARK Bucuresti, intr-o atmosfera magica, plina de cadouri minunate, care a strans la un loc oameni dragi, atat bloggeri cat si beauty editori de la reviste. Toti ne-am bucurat de toate noutatile din colecția de Sarbatori.

Photo credit: Bogdan Catargiu – Photography și Alexandru Rosieanu

petrecere noutati sephora 2016

petrecere noutati sephora 2016

petrecere noutati sephora 2016

petrecere noutati sephora 2016

petrecere noutati sephora 2016

 


Noutatea Sephora Numarul 1:


Va recomand din tot sufletul toate accesoriile de prins parul marca Sephora. Elasticele sunt foarte rezistente, agrafele au duritatea perfecta si nu aluneca din par, clestii de par, mici sau mari, sunt foarte rezisteti si nu li se rup dintii, si nici nu le iese cuisorul care tine arcul (am un cleste mare de la Sephora de vreo 4 ani!!! si inca este in stare perfecta), elasticele legate noi aparute nu lasa urma aceea inestetica dupa ce desprinzi parul…in fine, ati inteles ce vreau sa zis, nu? Trebuie sa le incercati macar o data!

the_gold_hair_party_1_hd_cmjn

 


Noutatea Sephora Numarul 2:


Sephora si-a imbunatatit extraordinar de mult calitatea pensulelor. Tocmai de aceea le recomand cu incredere. Acest  set de 3 pensule cu 2 capete imi place foarte mult si de abia astept sa mi-l fac cadou. Mi se pare un set destul de complet si de asemenea il recomand si incepatorilor hotarati sa ia in serios treaba cu machiajul.

3_double_ended_eyes_brushes_for_3_it_looks_hd_cmjn

 


Noutatea Sephora Numarul 3:


Spuma de corp. Doar pentru ca este spuma. Nu stiu de ce am impresia ca aplicarea se face mai usor daca este spuma. Si pe aceasta de abia astept sa mi-o fac cadou 🙂

the_amazing_foam_moisturizing_body_mousse_hd_cmjn

 


Noutatea Sephora Numarul 4:


Paleta aceasta este WOW!

the_fabulous_palette_hd_cmjn


Noutatea Sephora Numarul 5:


De asemenea seturile de manichiura Sephora sunt super bune.

the_great_manicure_hd_cmjn

 


Despre Domnul Morcov din sac de la Sephora


Care este noua mascota a acestor sarbatori la Sephora? Acest iepuraș alb, dragalaș, botezat Dl. Morcov, cu labuțe dungate negru și alb… O jucarie de pluș cu un preț minim, dar pentru o cauza maxim importanta: sustinerea asociatiei „Toate fetele la școala” (si fetitele din Cambodgia), asociatie sustinuta de Sephora de 5 ani. Beneficiile din vanzarea Domnului Morcov vor fi donate asociației „Toate fetele la scoala”.

mister_carotte_sit_fr_hd_cmjn

Follow: