Smokey eyes cu noua colectie Down to earth de la The Body Shop

Saptamana trecuta am avut placerea sa primesc un cadou de la unul dintre brandurile mele favorite, The Body Shop (am scris de ce imi place atat de mult acest brand in aceasta postare). Unul dintre cadouri a fost acest unt de corp personalizat cu miros de Spiced Apple. Acesta face parte din editia de iarna impreuna cu Vanilla Chai si Frosted Berries.

De asemenea, pentru aceste editii festive, cei de la The Body Shop au oferta interesanta in aceasta perioada. Al 3-lea produs achizitionat din aceste game costa doar 1 leu.


Smokey eyes pentru petrecerile din acest sezon


Celalalt cadou din micul pachetel primit, a fost o paleta denumita A True Romance si un creion-stick de ochi nuanta Siberian Quartz. Acestea doua erau ambalate impreuna.

Initial am crezut ca au fost puse asa pentru a fi protejate, dar ulterior mi-am dat seama ca ceva este in neregula. Cartonasul in care este pusa paleta cu 4 nuante , avea ca prim pas aplicareaunei nuante care nu era un quad.

Si culorile in sine pareau destul de light in comparatie cu rezultatul final care aparea in instructiuni. [Mereu fac asa. Ma ia valul de fericire ca am primit un cadou si niciodata nu sunt atenta la detalii. Ca sa nu mai zic ca aproape niciodata nu citesc cum trebuie instructiunile.]

Si uite asa, dupa vreo 5 minute de analizat produsele, mi-am dat seama ca de fapt, primul pas consta in aplicarea creionului-stick pe pleoapa ca baza, peste care se aplica diversele nuante din quad.

 

Asa arata nuantele paletei si creionul-stick folosite individual. Se poate crea un look foarte natural si perfect pentru zi.

a-true-romance-the-body-shop smokey eyes

Daaar…folosite impreuna,una peste alta, rezultatul este unul surprinzator de frumos. Unul la care nu m-am asteptat cand am testat prima data nuantele.

smokey eyes a-true-romance-the-body-shop-sibearian-quartz

 

 

 

Aceasta propunere facuta de cei de la The Body Shop, este una dintre cele 3 combinatii indraznete pentru petrecerile din acest sezon. Denumita Winter trend, oferta include 3 palete de farduri, 4 creioane-stick de ochi, 7 rujuri mate, 3 oje si un atomizor cu particule fine stralucitoare.


Despre noile Down to Earth Eye Pallete de la The Body Shop


 

Cateva detaliip e care trebuie sa le stiti despre noile palete Down to Earth:

 • Formula 100% vegana
 • sunt imbogatite cu ulei de babassu
 • pigmentii sunt de inalta puritate
 • nu contine PETROLATUM
 • nu contine ULEI MINERAL
 • este potrivita pentru ochii sensibili
 • pot fi aplicate umede pentru un look mai intens, sau uscate pentru un look mai natural
 • nu se strang in pliul ochilor
 • daca va cumparati cel putin 2 palete va puteti crea  combinatia perfecta pentru ca toate cele 4 nuante se pot scoate din paleta
 • PRETUL unei palete de 4 culori este de 99 de lei
 • PRETUL  creionul-stick este de 49 de lei

Pentru ca tot am avut ocazia sa testez creionul-stick in nuanta Siberian Quartz si mi-a placut foarte mult cum se comporta si cat de bine pune in valoare culorile, m-am hotarat sa-l incerc si pe cel in nuanta Nevada Gold. De foarte mult timp imi doresc ceva auriu, dar parca niciodata nu gasesc un auriu destul de intens. Avand in vedere ca peste acesta pot aplica orice fard auriu (mai intens sau mai putin pigementat), pot crea mai multe tipuri de machiaj.

 

Si de asemenea ma tenteaza toata gama Vanila Chai. Inca nu am mirosit-o si am putine emotii pentru ca in ultima vreme, apar tot felul de variatii ale vaniliei si nu toate au fost pe placul meu.

 

V-am tentat cu ceva? Va plac produsele The Body Shop? Care este produsul favorit?