Ciocolata Leonidas a implinit 15 ani in Romania


Leonidas de 15 ani in Romania


Acum cateva saptamani am avut placerea de a participa la petrecrea in care am sarbatorit 15 ani ai ciocolateriilor Leonidas in Romania. A fost o petrecere frumoasa, magica (chiar a fost un magician care s-a ocupat de acest detaliu) si dulce…foarte dulce chiar.

De 15 ani ciocolatierii ofera consumatorilor romani eleganta, delicatete, dar si o intreaga experienta senzoriala. Furnizor oficial al Curtii Regale Belgiene, Leonidas a deschis primul sau magazin in Romania in 2001, pe str Doamnei, nr 27, din Bucuresti, iar anul acesta aniverseaza 15 ani de expertiza integral oferita consumatorului roman.

“Am ales sa aduc povestea Leonidas in Romania, deoarece eu am crescut inconjurat de pralinele Leonidas, preferatele familiei. Cea care a avut aceasta idee inspirata a fost chiar mama mea, in anul 2001, cand pe piata din Romania nu exista o ciocolaterie care sa ofere produse premium, cu traditie si o gama larga de sortimente. Desi inceputul a fost plin de provocari, pasiunea noastra pentru ciocolata ne-a ambitionat sa ne mentinem pe piata, mai ales ca am simtit evolutia, atat in comportamentul consumatorului, cat si in know-how-ul nostru, apreciaza JolyonM’Bei, reprezentantul oficial al M’B Business, compania care a adus Leonidas in Romania.

In tara sunt deschise 9 magazine (gestionate de 2 francizori oficiali), Leonidas fiind intr-o continua evolutie. Calitatea superioara si diversitatea – aproximativ 100 de sortimente disponibile au facut Leonidas sa devina ciocolateria preferata a romanilor. Dintre acestea, pralinele Gianduja si  Manon Cafe sunt de peste 10 ani rasfatatele publicului. Pornind de la acestea doua, oferta s-a extins treptat cu produse precum nuga, biscuiti, calissons d’Aix, migdale in ciocolata, caramel, produse cu arome tipic belgiene, precum cuberdon.


Factorii ce au pozitionat Leonidas in topul preferintelor romanilor


pile-pralines-2

  • prospetimea (aprovizionarea realizandu-se la fiecare 2 saptamani)
  • utilizarea ingredientelor de foarte buna calitate
  • folosirea untului de cacao în proportie de 100%
  • raportul corect calitate pret
  • flexibilitatea fata de client 

NOUTATILE LEONIDAS


terasa-leonidas-universitate

Dupa 15 ani, magazinul din str. Doamnei, nr 27 de la  Universitate, scrie un nou capitol, pralinelor rafinate si sofisticate, li se adauga Leonidas Chocolates&Cafe, un nou concept in care poti savura si o varietate de produse specific belgiene, precum gaufre de Liege cu inghetata, consacrata ciocolata calda, tort macarons, fresh-uri, cafea si ceaiuri.

O alta noutate este si aplicatia Leonidas, disponibila atat pe sistemul Android, cat si IOS (din noiembrie 2016). Clientii care nu au timp sa ajunga in magazine, isi pot comanda de la birou sau de acasa desertul preferat din magazinul onlinePentru a raspunde tuturor preferintelor si starilor de spirit, in magazinul online exista sectiunea “configurator ballotin”, care ii permite utilizatorului o flexibilitate extinsa, acesta avand posibilitatea de a alege pralina cu pralina, exact ca in magazin.

Leonidas reprezinta o sursa inepuizabila de inspiratie pentru cadouri, oferind o mare diversitate de praline si ambalaje elegante, dar si alte produse de lux complementare, de la sampania cu foita de aur la vinuri frantuzesti, cafea, foie gras ori macarons.


Leonidas in Bucuresti si din tara:


Magazinul de la Universitate (primul francizor oficial) – Str Doamnei, nr 27, Bucuresti

Magazinul de la Stefan cel Mare- Soseaua Stefan cel Mare 29, Bucuresti

Magazinul din  Constanta – Strada Ecaterina Varga 56, Constanta

Magazinul din Craiova – Bloc 156, Strada Alexandru Ioan Cuza nr. 9, Craiova

Magazinul din Beller – Str. Putul lui Zamfir nr. 3, Bucuresti

Magazinul din Victoriei – CaleaVictoriei 143, Bucuresti

Magazinul din Iasi – Bvd. Stefan cel Mare si Sfânt nr. 26, Iasi

Magazinul din Cluj – Str. Universitătii nr. 2, Cluj Napoca

Magazinul din Timisoara – Str. Episcop Augustin Pacha nr. 10, Timisoara

facebook: Leonidas Romania

 

poze-mood-obligatoriu-2

Follow: