Parerea mea despre GIVENCHY Noir Couture Volume

Doar anul acesta am incercat cel putin 20 de rimeluri, toate nou aparute. Si de-a lungul vremii, cred ca am incercat peste 100. Deci…pot spune ca sunt cat de cat level EXPERT CEL PUTIN, NU? Printre acestea se numara si GIVENCHY Noir Couture Volume. Cel mai faimos mascara high-end pe care l-am incercat si de care am fost foarte dezamagita, a fost Dior Show New Look. Acea experienta dezamgitoare mi-a intarit convingerea ca rimelurile high-end nu isi merita banii.

Daaaar… azi, sunt aici pentru a va spune ca exista un rimel high-end pe care as da banii! Sau mai bine zis, rimelul high-end pe care l-as pandi tot timpul anului pentru a- l prinde la reducere. GIVENCHY Noir Couture Volume are un pret destul de piperat pentru un rimel si anume 154 de lei.

 


De ce imi place GIVENCHY Noir Couture Volume


 

E imposibil sa nu recuonosti un rimel bun in momentul in care te dai cu el. In nici un caz nu este genul de rimel care trebuie lasat putin la uscat. De la prima aplicare isi face treaba imediat!

GIVENCHY Noir Couture Volume2

Dar pentru a stabili daca un rimel este bun sau nu, intotdeauna trebuie sa stiu ce promite. Nu pot sa spun despre un rimel ca este prost, daca el promite doar alungire si de fapt eu caut volum. Nu este corect, nu? Daca va uitati si pe pagina Sephora, GIVENCHY Noir Couture Volume promite:

  • negru intens  – √
  • volum imediat – √
  • privire sofisticata – fiecare intelege ce vrea prin privire sofisticata, dar eu o sa ii dau un check – √
  • Fibrele sale albe prind, trag si separa toate genele, chiar si pe cele mai scurte, in timp ce fibrele negre se incarca cu doza ideala de produs pentru a-l depune generos pe toata suprafata genelor – trebuie sa fie adevarat, altfel nu pot sa imi explic de ce nu toate rimelurile livreaza acelasi rezultat – √

GIVENCHY Noir Couture Volume3

 

  • de asemenea mai adaug faptul ca nu se scurge (am aceasta problema doar la ochiul stang, doar cu unele rimeluri)
  • este destul de rezistent, deci este nevoie de un demachiant bifazic. Eu momentan il folosesc pe acesta de la Doglas, dar nu ma pot abtine sa nu vi-l recomand si pe acesta de la ARTEMIS of Switzerland (indeparteaza impecabil orice tip de machiaj, cu doar 4 dischete demachiante: cate una pentru fiecare ochi si apoi 2 pentru restul fetei). Ma enerveaza ca este cam scump, dar si pe aceste il pandesc pentru reducere
  • desi promite doar volum, alungeste destul de mult genele
  • si cel mai important(!!!),  nu se sfaramiteaza! Urasc cand mi se intampla asta pentru ca mereu imi intra in ochi, ceea ce duce la lacrimare, ceea ce duce stricarea machiajului!

 


Concluzie


 

Recunosc ca simt un pic ca este impotriva principiilor mele sa recomand un rimel atat de scump. In general, sunt de parere ca exista multe rimeluri care pot livra un rezultat destul de bun, la un pret nu atat de piperat, dar trebuie sa existe si exceptia care confirma regula, nu? Si pana la urma, este Givenchy. Givenchy este un brand high-end si cred ca si ei, tot din principiu, nu o sa vanda un rimel cu 50 de lei, nu?

In concluzie, il urmaresc pentru a i-l cumpara la  reducere (un 50 % daca se poate) pentru ca m-a convins. Face ceea ce promite. Tu ce parere ai? Iti place?