Produsele Minus 417 sunt diponibile in Romania

Gama de produse de ingrijire a pielii Minus 417 a ajuns in Romania de aproximativ un an de zile si se gaseste in farmaciile Sensiblu. Recunosc ca nu am fost foarte curioasa sa le testez in farmacie in primul rand pentru ca in ultima vreme ma simt un pic sufocata de multitudinea de produse de ingrijire disponibile si in al doilea rand vreau sa le verific putin lista de ingrediente. Am scris despre asta in postarea IMPORTANTA LISTEI INGREDIENTELOR DIN PRODUSELE COSMETICE.

minus 417


Primele impresii despre Minus 417


Produsele Minus 417 ne-au fost prezentate in cadrul evenimentului si vreau sa va spun ca de foarte mult timp nu am mai fost atat de impresioanata. Cel mai mult m-a dat pe spate masca Recovery Mud care se indeparteaza cu magnet. DAP…ai citit bine…cu magnet! Si in urma ei ramane o piele extraordinar de fina!

Urmatorul produs care m-a impresionat foarte mult a fost MIRACLE IMMEDIATE WRINKLE FILLER, dar care exista si sub forma de “stilou” si care mi-a facut sa dispara in cateva secunde ridurile dintre degetul aratator si degetul mare.

Pe zona aceasta a fost mai usor de facut demonstratia si acolo s-a vazut cu adevarat efectul uimitor. De abia astept sa vad cat de bine o sa arate zona ochilor dupa ce o sa folosesc. Aceasta cu siguranta mi-o voi cumpara la salariu 😛


Despre Minus 417


Minus 417 te indeamna sa:

  • SIMTI mineralele pretioase din apa de la Marea Moarta
  • ATINGI texturile exceptionale ale unor produse de inalta calitate
  • MIROSI parfumul irezistibil al Naturii
  • te CONVINGI de arta miraculoasa a rezultatelor imediate

Minus 417 a adus solutii revolutionare si a dovedit ca una dintre cele mai valoroase resurse de frumusete o reprezinta Marea Moarta. Considerata a fi cel mai mare SPA din lumea intreaga, Marea Moarta contine 21 de minerale diferite ale caror proprietati terapeutice, de infrumusetare si de relaxare sunt recunoscute.

UPDATE 21 MAI 2017: -417 A LANSAT O NOUA CREMA DE FATA “Beauty Sleeping Cream” si puteti citi despre ea aici

Follow: