NOUA gama HYDRABIO de la Bioderma

NOUA gama HYDRABIO de la Bioderma este disponibila in magazine incepand cu luna Mai.  Bioderma se mandreste cu noua gama Hydrabio extinsa si cu produse noi, adaptate nevoilor tenului deshidratat.

gama HYDRABIO de la Bioderma

 


Noua gama HYDRABIO de la Bioderma este compusa din:


 

  • Hydrabio H2O (o gasiti aici la 46 de lei) – solutie micelara disponibila in trei variante 100 ml “travel size”, 250 ml si 500 ml
  • Hydrabio Gel-Crema (o gasiti aici de la 80 de lei) –  40 ml crema pentru ten normal spre mixt
  • Hydrabio Crema 50 ml (o gasiti aici la 80 de lei) –  crema pentru tenul uscat
  • Hydrabio Ser 40 ml (o gasiti aici la 80 de lei) – concentrat hidratant intensiv
  • Hydrabio Perfecteur SPF 30*(o gasitit aici la 85 de lei) – 40 ml crema hidratanta anti-imbatranire

 


FILOZOFIA BIODERMA


 

“Atunci când pielea sufera, ar trebui sa ii folosim propria biologie si sa o invatam sa traiasca corect, in loc sa ne multumim doar sa o tratam pe moment”

Plecand de la filozofia Bioderma, brevetul Aquagenium® (extract de seminte de mar si vitamina PP), prezent in toate produsele din gama Hydabio, “reinvata” sistemul de hidratare al pielii sa functioneze corect si eficient, stimuleaza sinteza de aquaporine, proteine cu rol de transport care sustin circulatia apei in piele si reface bariera cutanata cu rol protector pentru a preveni deshidratarea.

  • Hydrabio Gel-Crema, formula lejera pentru hidratare in profunzime si luminozitate intensa, este noua varianta a produsului Hydrabio Legere
  • Hydrabio Crema, formula bogata pentru hidratare in profunzime si luminozitate intensa, este noua varianta a produsului Hydrabio Riche
  • Hydrabio Ser asigura o hidratare intensa gratie cantitatii optime de acid hialuronic din compozitie. Se recomanda aplicarea lui inaintea cremelor, pentru un plus de hidratare.
  • Hydrabio Perfecteur SPF 30, hidratare anti-imbatrânire pentru un ten perfect, ofera luminozitate tenului, iar filtrele UVA/UVB previn imbatranirea pielii.

Prezenta in cremele din gama Hydrabio, Vitamina E protejeaza impotriva stresului oxidativ si previne imbatranirea pielii, iar acidul salicilic catifeleaza si reda stralucirea pielii. Gratie tehnologiei emulsiei lamelare, penetrarea ingredientelor active este optimizata. Orice piele are nevoie de hidratare. Zi dupa zi, textura pielii este imbunatatita si tenul este mai radiant. intr-un mod durabil.