Noua colectie Jessica Cosmetics, POLISHED PASTELS

A trecut deja o saptamana de la evenimentul de lansare a noii colectii Jessica Cosmetics, POLISHED PASTELS, eveniment la care am avut ocazia sa fac cunostinta nu numai cu brandul Jessica Cosmetics si toate nuantele ojelor din colectiile permanente, dar si cu Jessica Vartoughian, fondatoarea Jessica Vartoughian, Fondator & CEO JESSICA Cosmetics International si a  Jessica Nail Clinic in 1969.

In cadrul evenimentul nu am putut sa nu profit de manichiura facuta cu noile nuante. Eu nu m-am putut hotari asupra unei singure nuante si de aceea am ales pentru o mana nuanta Mint Blossom si pentru cealalata, PeriWinkle Bliss. Imi pare rau ca am uitat sa fac poza si cu manichiura 🙁

Daca nu aveti chef sa le cautati prin saloane, le gasiti aici la preturi incepand cu 43 de lei

 


Despre noua colectie Jessica Cosmetics, POLISHED PASTELS


JESSICA Cosmetics coloreaza sezonul cald in nuante delicate, suave, de poveste. Vara Jessica este o poveste pastelata. Pentru ca acesta este si numele noii colectii, POLISHED IN PASTELS.

„In acest sezon, femeile cauta nuante feminine, blande, magice. Culori care sunt deopotriva amuzante, seducatoare, fine.”, spune Jessica Vartoughian. „Colectia POLISHED IN PASTELS pune in evidenta versatilitatea culorilor pastelate, ce pot fi combinate si asortate in orice ocazie”, adauga Jessica.

Colectia POLISHED IN PASTELS reuneste 6 nuante Custom Colours cu texturi cremoase, menite sa creeze un look proaspat:

Jessica Cosmetics, POLISHED PASTELS Angelic Lavender Jessica Blushing Violet Jessica Lilac_Pearl Jessica Cosmetics, POLISHED PASTELS Jessica Mint_Blossom Jessica Periwinkle_Bliss_large Jessica Pink Daisy

 


Despre lacurile de unghii Jessica Cosmetics


Lacurile de unghii JESSICA nu contin niciuna dintre urmatoarele 7 substante:

  1. formaldehida
  2. rasina formaldehidica
  3. toluen
  4. dibutilftalat (DBP)
  5. camfor
  6. xilen
  7. etil tosilamida

Au o formula eco-friendly si nu au fost testate pe animale (cruelty free 100%).

 


Despre JESSICA COSMETICS


JESSICA COSMETICS este un brand de renume in industria unghiilor naturale. Compania are reprezentante in mai mult de 60 de tari. Sistemul de infrumusetare a unghiilor adus la viata de Jessica porneste de la premisa ca asa cum exista diverse tipuri de piele si de par, si unghiile sunt de mai multe tipuri: normale, uscate, deteriorate si casante si fiecare necesita o ingrijire adecvata.

Portofoliul de produse al brandului raspunde acestor nevoi, de la tratament si vindecare, pana la infrumusetare si rasfat: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum si produse de ingrijire a mainilor si corpului.