Cat de bun este rimelul Urban Decay Perversion?

Un alt produs cult de la Urban Decay, pe langa super cunoscutele palete Naked, creioanele de ochi 24/7 sau primerul de ochi  Primer Potion,  este rimelul Urban Decay Perversion.

 


 Despre Urban Decay Perversion


 

Obtine gene mai mari, mai negre, mai sexy cu ajutorul formulei ultra-cremoase, pentru alungire si volum a mascarei Perversion. Atat de intensincat s-ar putea sa ai nevoie de un cuvant de siguranta. Negrul este atat de profundincat este aproape nebunesc. Textura formulei este bogata, nici prea umeda, nici prea uscata. Astfel, aplicatorul preia exact cantitatea ideala din recipient. Rezultatul: control incredibil pentru gene senzationale. Vrei sa mai aplici inca un strat inainte de a pleca la party-ul serii? Nicio problema. Chiar daca ti-ai realizat machiajul de dimineata, mai mult Perversion inseamna intotdeauna gene mai frumoase. Formula noastra nu va incarca si nu va lipi genele, niciodata. Formula contine Hairdensyl, un complex de proteine si amino acizi – inclusiv glicogen marin – cunoscut pentru stimularea cresterii genelor. Extractul de miere ofera hranirein profunzime, elastina obtinuta prin hidroliza apei de mare stimuleaza foliculii iar colagenul marin protejeaza genele.
Rimelul Urban Decay Perversion il gasiti in Romania, exclusiv in magazinele Sephora (si online aici) si costa 109 lei.

Parerea mea despre rimelul Urban Decay Perversion


In primul trebuie sa stiti ca daca un rimel nu imi place, nu o sa scriu despre el. Exceptie fac acele rimeluri care ma bombardeaza cu atat de multa reclama incat cedez psihic si pana la urma ma duc sa il cumpar, cum a fost cazul “Mascarei pentru volum Big and False Lash de la Avon“, care ma provoca la fiecare colt sa il incerc.

In al doilea rand, vreau sa va spun ca anul acesta a fost si este anul in care toate rimelurule incercate de mine au fost mai mult sau mai putin extraordinar de bune! Nu stiu ce formula magica s-a descoperit in industria cosmeticelor, dar sper sa o tina tot asa.

Rimelul Urban Decay Perversion este unul dintre rimelurile care:

  • imi face genele frumoase
  • daca va uitati atent la poze, o sa observati ca sunt si destul de egale (desi cu alte rimeluri se creaza diferite lunigimi). Nu imi aduc aminte sa fi obtinut acest efect cu alte rimeluri  (click aici pentru comparatie)
  • este negru intens
  • nu curge
  • nu se sfaramiteaza
  • cu un singur strat se obtine rezultatul care se vede in poza
  • volumul obtinut este unul mediu (click aici pentru a vedea un rimel cu volum mare)
  • periuta este clasica
  • formula este cremoasa si aplicarea este foarte buna inca de la prima utilizare
  • genele nu se lipesc intre ele daca aplic si al doilea strat

rimelul Urban Decay Perversion

 

Cum vi se pare? Va place?

Follow: