JOICO LUMISHINE disponibil si in Romania

Daca vreti sa aveti parul mov, stay tuned! In data de 9 mai, compania Top Line a lansat trendurile anului 2016 in hairstyling si make-up si in Bucuresti dupa ce mai intai au fost lansate in in Cluj si Timisoara, iar pe 16 mai a fost lansarea in Iasi. Bineinteles, nu doar mov se obtine din culorile JOICO LUMISHINE . Pe mine acesta ma intereseaza.


TOP LINE LANSEAZA JOICO LUMISHINE


 

Vestige Atelier des Beaux Arts, alaturi de Top Line, au pus in scena colectia Pulsar. Aceasta colectie este creatia talentatilor Art Directori Simina Cheteles si Raul Tisa. Cei doi ambasadori Top Line sunt renumiti pentru inovatie in domeniul hairstylingului au reprezentat ani la rand Romania la Campionatul Mondial de Coafura.

Intreaga colectie este inspirata de steaua Pulsar, o entitate celesta neuronica. Aceasta are un colorit fascinant si capacitatea de a schimba mediul din jurul ei si acest lucru este datorat undelor provocate de reactiile chimice din stea, care dau nastere unor culori electrizante si volume geometrice fluide.

In cadrul colectiei Pulsar culorile alese sunt cele recomandate de Pantone si aliniate la trendurile internationale ale anului 2016 si texturile sfideaza gravitatia.

 

Propunerile de make-up au fost create de catre  Anca Alexandra Higiu, make-up artist care a introdus participantii intr-un univers glamour.

Cluj, Timisoara, Bucuresti si Iasi sunt orasele in care se desfasoara seminariile de hair, make-up & nails initiate de Top Line, pentru a aduce in atentia specialistilor si a pasionatilor de frumusete, tendintele noului an. Top Line organizeaza un concurs national in care Trendurile vor fi interpretate de catre cei mai talentati profesionisti din domeniu. Finala concursului va avea loc pe 29 septembrie 2016, in cadrul Top Line Beauty Awards.


Despre LUMISHINE JOICO


 

JOICO LUMISHINE

LumiShine Joico a fost lansata oficial si in Romania si a fost votata cea mai apreciata noua gama de culoare la Stylist Choice Awards 2016 Chicago! Produsul are la baza o formula simpla, ce ofera hairstilistilor un sistem de colorare usor de utilizat dar in mod special, un sistem ULTRAPERFORMANT  care depaseste orice nivel de STRALUCIRE.

lumishine joico

Noua vopsea are la baza tehnologia Argiplex:

  1. ARGININA
  2. COMPLEX DE QUADRAMINE
  3. COMPLEX PATENTAT DE HRANIRE

Joico livreaza intotdeauna ceea ce promite si anume rezultate si performanta, ce sunt dovedite in fiecare zi in salon, de catre experti.  Fiind o companie focusata pe culoare si sanatatea parului, Joico a dezvoltat aceasta noua gama de vopsea ca un angajament fata de profesionisti, si anume:

  • Pana la de  2X par stralucitor*
  • Reduce ruperea parului**
  • ofera culoare exceptionala, de durata si vibranta
  •  100% acoperire a parului alb
  • 100% par restructurat***
  • Hraneste si protejeaza parul, incapsuland apa, astfel parul se simte moale si arata stralucitor chiar si dupa 30 samponari ***
  • Lasa parul de 2X mai fin***

* Vs. par  netratat
**  Rupere la periat dupa utilizarea K-PAK Color Therapy System vs. par doar samponat.
*** Rezultate bazate pe teste de laborator pe parul deteriorat.