Review pentru creionul de ochi AQUA XL de la Make UP For Ever

Acum cateva saptamani am avut placerea de a participa la petrecerea Sephora (poza cu outfit-ul purtat in ziua aceea gasiti pe pagina mea de instagram aici), una dintre cele mai tari petreceri ale anului.

Am avut ocazia sa vad in avanpremiera toate noutatile care vor aparea in magazinele Sephora incepand cu luna Mai. Unul dintre standurile mele preferate este Make Up For Ever si anul acesta, noutatile m-au dat pe spate.

Pentru prima data in viata mea m-am indragostit de un eyeliner(din noua colectie AQUA XL EYE PENCIL). Nu ma intelegeti gresit, in general imi plac eyelinerele si in postarea 4 eyelinere pentru vara vi le aratam pe cele pe care le ador, dar acelea sunt toate sidefate.


Despre noile AQUA XL de la Make Up For Ever


Aceasta noua colectie de la Make Up For Ever, AQUA XL EYE PENCIL are douazeci de noi nuante, dintre care zece sunt MATE, si din acestea zece, patru sunt MATE PASTEATE. Mai sunteti cu mine? :)).

Deci: m-am indragostit de unul dintre cele patru nuante mate pastelate din noua colectie AQUA XL EYE PENCIL. Probabil pentru ca in ultima vreme am inceput sa ma reorientez catre tot ce este mat. Si aici ma refer in special la farduri si…eyelinere.

Aceasta colectie facuta in colaborare cu Carli XCX este prima colaborare artistica dintr-o serie pe care Make Up For Ever a creat-o pentru a pune in valoare artistii si makeup artistii lor.

Colectia intreaga, dupa cum ziceam si mai sus, cuprinde 20 de nuante de toate felurile: mate, satinate, metalice, iridescente si chiar cu sclipiri de diamant. Recunosc ca in afara de acestea pastelate, nu am mai vazut altceva. My biggest crush is M-26 Matte Pastel Blue si norocul face ca fix aceasta nuanta am primit-o spre testare.


Parerea mea despre  AQUA XL


Dupa o zi intreaga de purtare, am constatat urmatoarele:

  • este foarte rezistent
  • nu se scurge/nu se intinde
  • nu isi pierde din intensitate de-a lungul zilei
  • foarte pigmentat de la prima aplicare

AQUA XL EYE PENCIL in nuanta M-26 Matte Pastel Blue se va gasi in magazinele Sephora incepand cu luna Mai si va costa aproximativ 90 de lei.

Nu-i asa ca este superb?

AQUA XL EYE PENCIL make up for Ever matte pastel blue AQUA XL EYE PENCIL make up for Ever matte pastel blue

 

Ce nuanta va tenteaza? Uitandu-ma acum la aceasta poza, de abia astept sa ajung in magazin sa testez toate nuantele de mov.

 

In afara de aceste eyelinere superbe, tot in magazinele Sephora (sau on-line) veti gasi si noul rimel Excessive Lash cu o formula de negru intens care promite mega volum cu fiecare strat in plus aplicat. Pretul acestuia este de 118 lei.

Follow: