Swatch oja Sally Hansen nuanta Rhapsody Red

Imi cer scuze fata de cei care urmaresc saptamanal aceasta rubrica in care fac swatch-uri cu diverse lacuri de unghii, daaaarr, m-am mutat in casa noua si nu am mai reusit sa mai fac altceva. Sper sa ma revansez fata de voi cu aceasta oja Sally Hansen, MIRACLE GEL™.

Oja acesta are CEA MAI BUNA PENSULA pentru aplicarea ojei! Are dimensiunea perfecta, este destul de lata, destul de rotunda in varf si RIGIDA!  A fost o placere sa aplic oja cu aceasta pensula. In trecut am avut-o favorita pe cea de la Kiotis pe care v-am aratat-o aici, numai ca aceea nu are varful rotund.

Produsele Sally Hansen in general au o reputatie buna, dar acestea de unghii mi se par printre cele mai bune. De asemnea am mai folosit si folosesc in continuare base and top coat-ul impreuna cu nelipsitele picaturi pentru uscare rapida despre care v-am povestit aici.

Daca nu aveti chef sa le cautati prin magazine, le gasiti si online: DOUBLE DUTY STRENGTHENING BASE & TOP COAT Sally Hansen il gasiti la reducere la doar 20lei  si COMPLETE SALON MANICURE DRY + GO DROPS Sally Hansen este la 29 de lei.


Despre MIRACLE GEL™ de la Sally Hansen


Oja Sally Hansen, MIRACLE GEL™ o oja GEL, dar fara lampa, si face parte dintr-un sistem alcatuit din doi pasi.

  1. aplicarea ojei MIRACLE GEL™  in nunata favorita (in cazul meu nuanta Rhapsody Red), dupa care asteptam aproximativ 5 minute
  2. aplicarea top coat-ului MIRACLE GEL™

Sticluta are 15 ml si o gasiti aici la 30 de lei.

MIRACLE GEL™ de la Sally Hansen l-am primit in beautykit-ul de la Marie Claire din luna Martie. A fost a doua cutie pe care am comandat-o si sunt super incantata si de pretul cutiei cat si de produsele pe care le-am primit in ea.

MIRACLE GEL™ de la Sally Hansen nuanta Rhapsody Red cu steluta-007 cu steluta-011MIRACLE GEL™ de la Sally Hansen nuanta Rhapsody Red