Guerlain Super Tips 2016 Collection

Am un milion de alte noutati pe care trebuie sa vi le prezint, dar cand am vazut noile Guerlain Super Tips, nu m-am putut abtine! Si din cate am inteles, la noi o sa apara in luna Mai in magazinele Sephora si Douglas.

Aceste produse noi mi-au atras in special datorita ambalajelor colorate, dar fiind Guerlain, automat sunt si foarte elegante. Mi se pare o incercare foarte buna de a atrage si generatiile mai tinere sa le incerce produsele. Si nu mi se pare deloc un lucru rau.

Sa ne amintim exemplul cel mai recent al celor de la Estee Lauder care au ales-o ca imagine pe Kendall Jenner si bineinteles ca tot ce promoveaza se vinde cu viteza luminii. Ideea in spatele acestor strategii este ca nu trebuie sa ai peste 40 de ani pentru a-ti cumpara produsele lor (atat Estee Lauder cat si Guerlain).

Cred ca inca exista o preconceptie in ceea ce priveste anumite branduri high-end, si anume ca sunt produse majoritar destinate persoanelor cu un potetial financiar mai mare si automat si mai in varsta.

Gama Guerlain Super Tips este compusa din:

Guerlain Super Tips 2016 Collection

Guerlain Midnight Secret – €29.00 for 15 ml

Midnight Secret este secretul noptilor pierdute. Sau mai bine zis, a noptilor in care nu prea am dormit pentru ca am petrecut pana la 5 dimineata. Èste un cocktail de ingrediente active cu efect decongestionant “sterge” semnele de oboseala si ajuta la netezirea tenului. Rezultatul este un ten proaspat si odihnit

Guerlain Stop Spot – €29.00 for 15 ml

Stop Spot este un tratamanet care lupta impotriva rosetii si acneei avand un puternic effect anti-imflamator si antiseptic.

Guerlain Super Lips – €29.00 for 15 ml

Superlips este eroul buzelor uscate pentru ca este incredibil de hidratant, cu extract de semințe de struguri, pentru buze moi, netede printr-o simpla aplicare. Se poate folosi in orice moment al zilei, sau pe timpul noptii, intr-un strat generos, pentru o hidratare intensa.

Guerlain Creme SOS – €29.00 for 15 ml

Crema SOS SuperTips este perfecta pentru tenul care are nevoie de ajutor in lupta soarelui sau frugului, oboselii sau strasului. Hidrateaza si calmeaza imediat tenul.

Guerlain Radiance in a Flash – €29.00 for 15 ml

Radiance in a Flash lumineaza si netezeste tenul pentru un efect imediat de intinerire. Se aplica dupa hidratarea pielii pe toata fata, inclusiv pe gat si se continua cu machiajul

 

Ce parere aveti despre noile produse Guerlain? Va tenteaza?