Giveaway uleiul facial anti-aging SYNERGY de la Ivatherm

Giveaway uleiul facial anti-aging SYNERGY de la IvathermCASTIGATOAREA ESTE:

Denisa Ivascu

In caz ca nu mi-ati citit postarea despre uleiul facial anti-aging SYNERGY de la Ivatherm despre care am scris aici, atunci va invit sa o faceti, si daca v-a placut, aici va puteti inscrie la giveaway. Daca ati citit postarea si v-am convins ca trebuie sa aveti acest ulei anti-aging de la Ivatherm, va invit si pe voi sa va inscrieti la giveaway.

M-am bucurat foarte tare sa vad ca acest ulei este plin de ingrediente nu doar bune, ci foarte bune, conform analizei facute  de cei de la Paula’s Choice. Pe fiecare ingredient veti regasi link-ul catre pagina in care este descris. Este plin de vitamine, antioxidanti si emolienti benefici pielii.

dicaprylyl carbonateVitis viniferaOenothera biennis oilAdansonia Digitata Seed OilPlukenetia volubilis , caprylic/capric triglycerideparfumCurcuma longa roottocopheryl acetateCalophyllum inophyllum seed oilsafflower seed oilpalm oilCommiphora mukul (inrudit cu myrrh), tocopherol

Vitis vinifera – uleiul din samburi de strugure este bogat in vitamina E, are un puternic efect antirid, antioxidant, reduce efectele provocate de radicalii liberi si diminueaza efectele daunatoare ale soarelui.

Va puteti inscrie pana duminica 10 Aprilie la ora 23:59 Mult succes!

a Rafflecopter giveaway