Eisenberg Paris SKINCARE – MAKEUP – PERFUMES

Primesc invitatie de la Douglas pentru evenimentul de lansare a produselor cosmetice marca Eisenberg Paris. Fac un search mental si nimic…Eisenberg nu imi inspira nimic in afara de faptul ca pare un pic nemtesc. Si apoi dau un search pe Google evident.

Gasesc pagina oficiala Eisenberg Paris. Pagina neagra si ambalajele aurii si elegante ma fac astept cu nerabdare lansarea oficiala in Romania. La fata locului am ramas si mai impresionata de ce am gasit acolo pentru ca in primul rand am aflat mai multe detalii despre José Eisenberg.


Cine este José Eisenberg?


…este genul de persoana care vreau sa fiu “cand o sa fiu mare” ca sa zic asa…José Eisenberg s-a nascut in Romania, intr-o familie de industriasi textilisti din Bucuresti si si-a petrecut copilaria in perioada comunista postbelica, toate bunurile familiei fiind confiscate din cauza regimului politic. Prin educatie, familia EISENBERG era puternic influentata de cultura franceza. La 13 ani, José Eisenberg a fost nevoit sa renunte la scoala si sa aiba tot felul de joburi marunte, dar a lucrat si in mici ateliere de arta, fapt care si-a pus amprenta asupra sa.

La varsta de 21 de Eisenberg a inceput sa lucreze in industria modei din Florenta, Italia, unde a pus bazele unui atelier si ale unei fabrici de moda. A creat si a produs colectii pentru diverse case, in 1972, primind  titlul de  Cetatean de Onoare pentru contributia sa in industrializarea regiunii Basilicata din Italia.

In 1974 a plecat in SUA pentru a lucra in tehnologie, in timp ce a continuat sa lucreze si in industria modei. In 1976 a lansat compania Eisenberg Data Systems (E.D.S.), care a proiectat primul computer personal si prima tastatura detasabila.

In 1985, Eisenberg a intrat pe noi teritorii, ingrijirea pielii, punand bazele propriei marci care sa reflecte ideea sa de frumusete fara varsta. Treisprezece ani de cercetare si inca doi ani de teste clinice si medicale au pus bazele pietrei de temelie a brandului de ingrijire EISENBERG fondat in 2000 si consolidat in 2001: Formula trio-Moleculara®.

Un om al emotiilor si al rigorii, un iubitor al frumusetii si perfectiunii, un geniu in adevaratul sens al cuvantului, un om al simturilor si al sentimentelor intense, José Eisenberg are doua pasiuni care sunt fundamentale pentru viata sa si care definesc fiecare creatie a sa: inalta tehnologie si arta, in aceeasi masura cu o alta cerinta primordiala: EXCELENTA! José Eisenberg nu ii considera consumatori pe cei carora le plac produsele EISENBERG, ci persoane care au incredere in el si cu care isi impartaseste tot ce inseamna viata sa.


Parfumurile Eisenberg Paris


 

Eisenberg Paris

Primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns la eveniment, a fost sa miros parfumurile. Parfumurile sunt cel mai usor de evaluat. “Vezi” rezultatul imediat, ca sa zic asa, in timp ce la cosmetice, este un pic mai complicat, mai ales ca acum prefer ca produsele cosmetice sa contina cat mai putin parfum (DACA SE POATE, CHIAR DELOC).

Primul lucru  pe care il observi la parfumuri sunt cutiile. Pentru ca José Eisenberg este un mare iubitor de arta, l-a delegat pe Juarez Machado, pictor brazilian de arta contemporana, sa reproduca in picturi emotiile rememorate in procesul de creatie a parfumurilor sale.

L’Art du Parfum este de fapt un concept unic prin care arta si parfumul se contopesc pentru a exprima esenta vietii, senzualitatii luxului si frumusetii.eisenberg back to paris


L’ART DU PARFUM by Eisenberg Paris


Colectia L’Art du Parfum este compusa din 13 Eaux de Parfum si 2 Eaux Fraiche. Cele 15 recomandari vin in 3 formate diferite, cu un spray: 30 ml, 50 ml, respectiv 100 ml.

  • EDP 30 ml (249 lei)
  • EDP 50 ml (387 lei)
  • EDP 100 ml (587 lei)

«L’ART du PARFUM» contine 5 arome pentru Femei: ROUGE & NOIR, BACK TO PARIS, TENTATION, SO FRENCH ! si I AM

Si 5 arome disponibile atat in versiuni feminine, cat si in versiuni masculine: J’OSE, LE PÉCHÉ, EAU FRAICHE, DIABOLIQUE si LOVE AFFAIR

Aceste parfumuri contin aceleasi ingrediente, dar sunt echilibrate diferit, deci, cu note specifice care sa le diferentieze.

Toate parfumurile «L’ART du PARFUM» sunt fara coloranti si sunt realizate cu un amestec subtil de uleiuri de parfum naturale, in care s-au adaugat compusi sintetici, cei din urma exprimand perceptiile olfactive pentru care moleculele nu exista ca atare in natura (Nota dulce in BACK TO PARIS, Acord marin in TENTATION, Acord de Piele in SO FRENCH!)

Parfumurile sunt prezentate in sticle cristaline transparente, care sa arate puritatea cristalului, dar fara sa contina plumbul din acesta.
eisenberg paris jose
so french eisenberg paris iam eisenberg paris diabolique

Preferatele mele sunt:

I AM – Un parfum narcisist ce se desfasoara pe o nota de varf delicata de zmeura, urmata de buchetul opulent al notelor de mijloc, de magnolie si piper negru, in timp ce notele de baza persistente de ambra si lemn de santal intiparesc, intr-un mod de neuitat, amintirea unui parfum.

  • Note de Varf: Bergamota, Portocala, Zmeura.
  • Note de Mijloc: Magnolie, Piper Negru, Vetiver.
  • Note de Baza: Lemn de Santal, Ambra, Mosc.

J’OSE –  Parfumul cult al lui EISENBERG Paris! De neuitat si uimitor, datorita buchetului rotund al notelor de mijloc de cafea mocha si iasomie, ce se desfasoara generos pentru a se impleti cu misterioasa pelinita din notele de varf, pe o baza calda de ambra.

  • Note de Varf: Lamaie, Pelinita, Menta.
  • Note de Mijloc: Levantica, Cafea Mocha, Iasomie.
  • Note de Baza: Patchouli, Lemn de Cedru, Mosc, Lemn de Santal, Ambra.

Dar va recomand neaparat sa le testati pe piele. Sunt obisnuita sa miros parfumurile direct din sticla, dar acestea sunt complet diferite de ce se simte in capac.


Produsele de ingrijire a pielii Eisenberg Paris


LINIA EXCELLENCE

EXCELLENCE este o gama pretioasa de tratamente specifice concepute pentru a asigura regenerarea intensa necesara pielii devitalizate de pe fața si din jurul ochilor. Rezultate formidabile pentru o piele radianta, tonifiata, neteda si regenerata.

LINIA PURE WHITE

Pentru o actiune anti-imbatranire si anti-pigmentare unica. LINIA PURE HITE raspunde nevoilor femeii de azi, care isi doreste un ten uniform, lipsit de pete pigmentare, si care cauta o acțiune anti-imbatranire eficienta pentru a obține un ten perfect!

LINIA PENTRU BARBATI

O gama de produse pentru fața si corp, care se adreseaza nevoilor barbaților din mediul urban, moderni, dinamici, cu o ingrijire a pielii specifica, eficienta, si REZULTATE vizibile instantaneu.


CE FACE CA MARCA EISENBERG Paris SA FIE DIFERITA?


Echilibrul perfect intre inovatie si eficienta, eleganta si placere senzoriala, eleganta si lux. Toate produsele de ingrijire a pielii EISENBERG Paris beneficiaza de formula Trio-Molecular®, rezultatul a 15 ani de cercetare si dezvoltare: 3 molecule care asigura o preventie, dar si o reparare a pielii.

Aceasta combinatie remarcabila completeaza selectia de ingrediente naturale din fiecare tratament specific de ingrijire a pielii. Aceasta descoperire stiintifica apartine exclusiv marcii EISENBERG Paris si a fost brevetata la nivel mondial. Aceasta ofera rezultate imediate, vizibile si de lunga durata.

Toate produsele Eisenberg Paris sunt disponibile exclusiv in magazinele Douglas.

 

Follow: