Blush Bourjois pentru ten deschis la culoare

Acum aproximativ doua luni, am vazut un blush Bourjois care mi-a picat cu tronc. Face parte din noua colectie care este alcatuita din 6 noi nuante. Nuanta de care m-am indragostit este  34 Rose D’Or/Golden Rose.

La vie en rose est tres chic, blush bourjois 34 rose dor golden rose


Romantismul din spatele blush-ului Bourjois 34 Rose D’Or


Acest blush Bourjois in nuanta 34 Rose D’Or/Golden Rose este nuanta perfecta pentru a finaliza un machiaj romantic. De fapt numai la romantism ma face sa ma gandesc nuanta aceasta.

Romantism…plimbari prin parc, intr-o minunata zi de primavara, de mana cu iubitul. Totul este verde si inflorit, aerul miroase a flori si a dragoste, iar obrajii tai sunt subtil colorati de nuanta timiditatii. Stiu, stiu…cei cu descrierile astea? Doar vorbim despre un blush!?! Nu?

Intr-adevar, vorbim despre un blush, dar pentru mine, blush-urile, fardurile, sau orice alt tip de produs cosmetic colorat, cand le privesc de aproape, simt ca parca le privesc in suflet si ca ele la randul lor, imi mangaie sufletul cu nuantele lor divine.

blush bourjois 34 rose dor golden rose Bourjois 34 Rose

Dar revenind la acest blush Bourjois in nuanta 34 Rose D’Or/Golden Rose, este un superb rozaliu cu tente aurii. Nu stiu despre celelalte nuante, dar aceasta are si un miros (parfumul este al doilea ingredient) usor pudrat, care aduce aminte de parfurile fine cu subtonuri de trandafir de pe vremea bunicii (bunica mea era o doamna foarte eleganta, mereu parfumata).

blush bourjois 34 rose dor golden rose Bourjois 34 Rose


Parerea mea despre blush-ul Bourjois 34 Rose D’Or


Cea mai mare problema cu acest blush Bourjois, sau orice alt blush si chiar si fardurile, este aplicarea. Mi se pare cam dificila din cauza formei bombata a blush-ului, forma specifica produselor Bourjois.

De aceea recomand folosirea unei pensule foarte dese (buffing brush) in genul celei de la Real Techniques, sau cu un buretel umed cum ar fi cel tot de la Real Techniques, sau un beauty blender.

Rezultatul este intr-adevar DIVIN si foarte natural. Sclipiciul auriu care se vede in poza este mai mult decat invizibil o data ajuns pe obraz. Este potrivit celor cu tenul deschis spre mediu asa ca mine.

Ambalajul este cutiuta clasica Bourjois, rotunda, cu oglinda, iar sistemul de inchidere este cu magnet. Ce imi place la acest tip de ambalaj, este faptul ca este foarte micuta (avand doar 2,5 grame), ceea ce o face perfecta pentru tinut in orice geanta, in special intr-un cluch.

Daca nu aveti chef sa il cautati prin magazine, il gasiti aici la pretul de aici la doar 30 de lei!

Follow: