sabon.ro

Noul NIVEA Repair and Targeted Care + review

De anul trecut din Octombrie vreau sa va povestesc despre noua noua gama revoluționara destinata ingrijirii parului degradat: NIVEA Repair and Targeted Care ce ingrijeste, fortifica si protejeaza parul degradat, tern, cu varfuri despicate.

De asemenea, sunt sigura ca ati observat ca Nivea a reinventat intregul portofoliu de sampoane si balsamuri printr-un nou design feminin al ambalajelor si prin introducerea unei formule inovatoare, Nutri-Essences.

NIVEA Repair and Targeted Care


Despre NIVEA Repair and Targeted Care


Despre noua gama revolutionara NIVEA Repair and Targeted Care pot sa va spun ca are in „dotare” noua tehnologie Kera Detect, un sistem inteligent de reparare ce contine o combinatie unica de trei ingrediente active complementare care au rolul de a identifica zonele degradate si a repara firul de par exact acolo unde este nevoie.

PROTEJEAZA


Despre tehnologia Kera Detect


Noua tehnologie Kera Detect se adreseaza parului deteriorat si este o combinatie unica de trei elemente active complementare ce ajuta la repararea in profunzime a acestuia:

  • O componenta regeneranta ce detecteaza portiunile afectate de pe suprafata firului de par, reparand exact acolo unde este nevoie
  • Pantenolul care patrunde in profunzime si care are capacitatea de a hidrata parul si a-i conferi rezistenta din interior
  • Keratina lichida care adera la suprafata firului de par, repara chiar si cele mai mici urme de degradare, formand un strat de protectie.

Despre formula revolutionara Nutri Essences


 

INGRIJESTE

Pe langa noua tehnologie Kera Detect a gamei inovatoare NIVEA Repair and Targeted Care, brandul revolutioneaza ingrijirea parului cu formula revolutionara Nutri Essences, ce se regaseste in compozitia tuturor produselor de ingrijire a parului de la NIVEA. Noua tehnologie consta in combinarea a doua dintre cele mai hranitoare substante bogate in lipide:

  • Eucerit®, un ingredient natural, ce hidrateaza si protejeaza
  • uleiul de macadamia, cunoscut pentru proprietatile sale de hranire si ingrijire.

La nivel de design, produsele sunt prezente la raft intr-un nou ambalaj elegant, minimalist si inovator, inspirat din frumusetea formei corpului feminin. Design-ul sticlei imprumuta detalii din naturaletea si simplitatea unui par frumos, având imprimate pe laterale, linii in relief.


Parerea mea despre NIVEA Repair and Targeted Care


 

FORTIFICA

Am folosit samponul si balsamul din prima seara cand le-am primit si am ramas impresionata inca de la samponare. Se simte imediat efectul formulei Nutri Essences. Eucerit-ul® si uleiul de macadamia descurca imediat parul si l-am simtit din timpul spalarii mult mai moale.

Va spun sincer ca nu am simtit nevoia de balsam, dar am zis ca daca tot le am pe amandoua, de ce nu? Nici balsamul nu este mai prejos, dar pana la urma, nici nu ma asteptam la altceva de la un balsam.

Dupa uscare, parul in continuare se simte matasos (aviz persoanelor cu parul subtire, aceasta gama s-ar putea sa nu fie pentru voi), este usor de aranjat si ramane descurcat. Si „lovitura de grazie” a fost ca dupa patru zile, parul inca nu mi s-a ingrasat. Ma asteptam ca ingrasarea parului sa fie un efect secundar al hidratarii intense, dar nu a fost cazul.

In concluzie, va recomand din tot sufletul noua gama Nivea Repair and Targeted Care daca aveti parul degradat si lipsit de viata. Daca va este greu sa mergeti in magazin sa il cautati, sau inca nu a aparut in magazinul de unde va faceti cumparaturile, gasiti aici samponul la 400 ml si balsamul aici la 10 lei 200 ml.

 

* Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: ingrijirea Corpului, ingrijirea Fetei si ingrijirea Mâinilor; in ceea ce priveste valoarea de vânzare cu amanunte, in 2012.
Follow: