Oja pentru copii de la Melkior

Nu stiu cum e la voi acasa, dar la mine, Norisor, care are 1 an si 10 luni (update: 4 ani si 9 luna si tot mai folosim aceste oje), deja a inceput sa vrea si ea sa se dea cu oja. Oja, farduri, rujuri, creme, demachiant. Si pentru ojele clasice suntdestul de periculoase pentru copii, am inceput sa cumparam oja pentru copii.

Si de obicei o las sa se joace cu toate, in afara de oja, pentru ca na…este toxica. Pe aceasta cale va anunt ca Melkior a creat oja pentru copii “Kids Nail Color”. Are o formula delicata, potrivita pentru manichiura copiilor.

Se aplica usor si se indeparteaza la spalare pentru ca este pe baza de apa. Capata un aspect vibrant atunci cand se usuca si se indeparteaza cu usurinta cu apa calda si sapun. Se gaseste in culori vibrante si lucioase, un motiv bun de joaca!

Pink, Fuchsia, Coral, Yellow, Lilac, Blue. Le gasiti si aici pe site-ul Melkior, sau in magazine la pretul de 16.90 lei fiecare.

 

 

 

oja pentru copii melkior

Fetita mea este innebunita dupa ele si la fiecare 2 luni cumparam cate o alta sticluta de oja. De asemenea, o fac cadou la aniversari oricarui copilas la care mergem. Mi se pare un cadou mult mai potrivit decat o alta jucarie care o sa sfarseasca peste celelalte zeci de jucarii.