Zambet mai alb cu IWhite 2 Instant

Nu m-am gandit vreodata la albirea dintilor pentru ca stiam ca pot contine peroxid de hidrogen sau apa oxigenata, in denumirea populara si aceast agent de albire, in anumite cantitati și fara stricta supraveghere a medicului stomatolog poate afecta smaltul si provoca sensibilitate la nivelul dintilor si al gingiilor.

IWhite 2 Intant kit pentru albirea profesionala a dintilor

Si sa nu mai vorbim despre faptul ca poate fi destul de costisitor. Asta pana acum cateva luni cand m-a cuprins nebunia pastelor de dinti cu efect de albire si de aceea cand am primit invitatia la evenimentul de lansare a noului kit profesional pentru albirea dintilor, IWhite 2 Instant, care este varianta imbunatatita a kitul iWhite lansat in Romania, anul trecut, exclusiv in farmaciile Sensiblu, m-am entuziasmat foarte tare.


Despre IWhite 2 Instant


Sensiblu, lantul farmaceutic care lanseaza kitul profesional pentru albirea dintilor iWhite 2, singurul produs pentru albire 100% sigur deoarece nu contine peroxid de hidrogen. Pe langa acest avantaj, produsul vine și cu alte beneficii:

  • pe langa beneficiile de albire INSTANTA, inlaturarea petelor de la suprafata și interiorul dintilor și intarirea a acestora, noul iWhite 2 ajuta și la refacerea smaltului dentar datorita micro-cristalelor albe pe care le contine
  • studiile clinice au demonstrat ca noul iWhite 2 poate oferi un efect de albire a dintilor cu pana la 8 nuante, chiar dupa prima aplicare, pentru 10% dintre participantii la studiu. Desigur, rezultatele variaza de la persoana la persoana și sunt influentate direct de stilul de viata și cel alimentar.

IWhite 2 Instant, kit pentru albirea profesionala a dintilor2


Cum se foloseste iWhite 2?


Kitul contine 10 benzi umplute cu un gel activ de albire, destinate pentru 5 folosiri. Benzile se aplica pe partea superioara și inferioara a dintilor, dupa ce v-ati spalat pe dinti. Se lasa sa actioneze 20 minute dupa care se indeparteaza. La final, se clatește cavitatea bucala cu apa de gura sau apa calduta.

Pentru prima aplicare a tratamentului este recomandat a se folosi kitul timp de 5 zile consecutiv. Pentru mentinerea unui zambet alb și stralucitor, la distanta de 1 luna, se pot reaplica benzile, in functie de rezultatul pe care vrem sa-l obtinem sau ori de cate ori considerati ca este necesar (inainte de un interviu, de o petrecere sau o iesire in oraș).

iWhite este o gama completa ce contribuie la mentinerea sanatatii și culorii naturale a dintilor. Pe langa kitul profesional de albire, in farmaciile Sensiblu gasiti și pasta de dinti și apa de gura iWhite cu efect de albire și Polisherul profesional pentru detartraj și periaj.

Bine de stiu!

  • Daca genetica nu a fost ingaduitoare, sau daca igiena dentara nu a fost prioritara, dintii vor avea de suferit. Trebuie știut de la bun inceput ca albirea dintilor este in principiu recomandata persoanelor care au dinti sanatoși, cu gingii fara probleme și care nu au fost supuși tratamentelor.
  • Mentinerea efectelor acestei proceduri este influentata de obiceiurile de viata. Astfel, trebuie evitate alimentele și bauturile care schimba culoarea dintilor, respectiv cafeaua, ceaiul, vinul roșu, afinele, dar și obiceiurile vicioase precum fumatul.

Pret si unde se gaseste kitul IWhite 2 Instant


Kitul IWhite 2 Instant se gaseste exclusiv in farmaciile Sensiblu. O cutie contine 5 seturi pentru 5 utilizari si costa aproximativ 120 de lei (oferta actuala in farmaciile Sensiblu).

 

Follow: