Ce inseamna Brave Cut si unde se face?

La inceputul acestui an (2016), pe 4 Ianuarie, am fost la salonul Beauty District de pe Sos. Nordului pentru un Brave Cut. Prima data cand am auzit despre Brave Cut nu prea am fost atenta si mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe cealalata.

Dar treptat, treptat, universul a „complotat” si pe 30 Decembrie m-am trezit ca dau telefoane la saloane sa vad cand ma pot programa. Si uite asa am trecut de la par lung, la un bob foarte scurt.

Brave Cut

Campania de donare de par pentru realizarea unor peruci, „Vieti impletite”, a fost lansata de Fundatia Renasterea pe 1 octombrie, cu ocazia celei de-a 15-a editii a evenimentului „Iluminare in roz”.

Din cate stiu, nu exista un termen limita pentru aceasta campanie, dar daca doriti sa faceti acest gen de donatie, va recomand sa va grabiti. Si nu uitati! Parul creste!

Sa ramai blocata pe ideea de par lung doar pentru ca iti aduce aminte de tine cand aveai 15 ani este ca o piatra ce te tine in loc si nu te lasa sa FII TU la adevaratul tau potential.

Am mai discutat despre asta in postarea  „Increderea ca definitie a frumusetii” si aici „Dorobanti 111, placerea de a fi tuns„. Asa ca fa-ti un bine atat tie cat si femeilor diagnosticate cu cancer.

In cuvintele Andreei Esca: „Sustin acest proiect si consider ca trebuie le redam increderea in ele, acestor femei, care au trecut prin lucruri grele.”


Ce trebuie sa stii daca vrei sa donezi par


Sorin Stratulat, sustinator: “Pentru a realiza o peruca e nevoie de 5-6 cozi sau 200 de grame de par. Lungimea minima este de mininim 15 cm, nu conteaza daca parul e vopsit sau natural sau ce textura are.”

In total, sunt 6 saloane (9 locatii partenere) in Bucuresti care ofera tunsori BRAVE CUT (incluzand spalat, tuns, coafat gratuit): Beauty District (3 locatii), DeLights Beauty Club, Heaven Studio, BeauTEAfull, Jovsky Studio, Hairwellness… and more(despre experienta mea la Liza v-am povestit aici). Mai trebuie sa stiti ca tunsorile Brave Cut se fac doar in anumite zile si trebuie neaparat programare.

Donatiile in bani, pentru manopera prelucrarii parului, sunt foarte importante pentru proiect deoarece crearea unei peruci poate costa intre 800 si 1500 lei. Donatiile se pot face online pe comunitate.fundatiarenasterea.ro sau prin donatii si sponsorizari catre Fundatia Renasterea (email: contact@fundatiarenasterea.ro)

Mihaela Geoana, presedintele Renasterea: „Sunt peste 500 de femei care au donat par, sunt 9 saloane care tund gratuit femeile care doresc sa doneze parul. Cei care vor sa ne ajute trebuie sa stie ca avem nevoie si de a strange fonduri pentru manopera.”

Mai multe detalii gasiti si pe fundatiarenasterea.ro.