sabon.ro

Swatch Bright Night de la Melkior

Dupa o absenta considerabila de pe blog la categoria „Oja de marti”, revin in sfarsit cu o noutate. Noua oja in tonuri metalice aurii este Bright Night de la Melkior.

O oja rezistenta, cu o acoperire foarte buna dintr-un singur strat. Pe site-ul Melkior scrie ca poate fi folosita ca atare sau ca top coat peste alte nuante de oja.

Eu pentru aceste poze am aplicat doar un strat si mi s-a parut destul de consistenta. Este alcatuita sin sclipici foarte fin, plus confetti de diferite dimensiuni si diferite marimi.  Nu stiu daca ar avea vreun efect daca ar fi aplicata peste o oja de alta culoare. Nu cred ca s-ar vedea atat de mult oja de dedesubt.

Bright Night de la Melkior

De data aceasta am prefererat sa nu mai folosesc un top coat pentru ca sclipiciul este atat de des, incat nu cred ca s-ar vedea vreo stralucire data de top coat-ul meu de la Ciate si am considerat ca ar fi o risipa (piticul econom din capul meu nu m-a lasat sa fac acest pas :)))

Pretul acestei oje Melkior Bright Night este de 29 lei si poate fi gasit  atat pe site cat si in magazine. Va las sa va delectati cu pozele.

Bright Night de la Melkior Bright Night de la Melkior DSC_0088 DSC_0091

 

Follow: