sabon.ro

Idei de cadouri de Craciun de la Yves Rocher 2015

Acum cateva saptamani am avut placerea sa particip la evenimentul de lansare a colectiei de iarna de la Yves Rocher, sau mai bine zis, parada de cadouri de Craciun de la Yves Rocher.

Anul acesta, printre aromele speciale de Craciun gasim: mar delicios, portocala confiata cu scortisoara, portocala confiata cu migdala si vanilie picanta. In fiecare an sunt nerabdatoare sa aflu combinatiile speciale pentru iarna si pana acum, foarte putine m-au dezamagit.

Favorita mea din „toate timpurile” a fost cea cu ciocolata si portocala din 2013. Anul acesta imi place foarte mult vanilia picanta si portocala confiata cu scortisoara. Nu ai cum sa dai gres in perioada Craciunului cu produsele care miroas a portocala, vanilie sau scortisoara.

Un produs pe care de abia astept sa il folosesc este uleiul parfumat de baie cu aroma de vanilie picanta. Nu de dus! De baie. Spre marea mea rusine, este prima data cand aud de acest gen de produs, desi sunt sigura ca exista si la alte branduri.

Si de fapt…este posibil chiar sa fi avut la un moment dat acest gen de produs, dar cum in ultimii doisprezece ani, in 98% din cazuri am facut dus, e clar ca chiar daca am avut, nu l-am bagat in seama.

Uleiul parfumat pentru baie Vanilie picanta, se transforma intr-un lapte de corp la contactul cu apa. Acesta invaluie pielea asemenea unui voal catifelat si o lasa discret parfumata. Se adauga 2-3 capace in apa din cada si se agita pentru a raspandi uleiul.

Revenind la editiile de iarna, cei de la Yves Rocher au pregatit si cosuri la preturi speciale. Toate sunt gata impachetate frumos si doar asteapta sa fie puse sub brad.
cadouri de Craciun de la Yves Rocher  
cadouri de Craciun de la Yves Rocher  
  

Aceste oferte impachetate le-am vazut in mazin, dar nu stiu daca si cele de pe site-ul yves-rocher.ro sunt la fel. Am gasit si acolo seturi interesante la super preturi cum ar fi: Set pentru dus Portocala confiata & Migdale sau Set nutritiv Vanilie picanta.

Ce cadouri de Craciun de la Yves Rocher va face cu ochiul?

Follow: