Swatch China Glaze Red Pearl

China Glaze Red Pearl un rosu superb sidefat care ma duce cu gandul la acadelele baston pe care le gasim in perioada Craciunului. Este deja a treia saptamana cand va prezint o oja rosie, dar nu pot abtine.

De cand le-am vazut prima data, stiam ca vreau sa vi le arat pe toate, dar nu in aceeasi postare pentru ca nu imi place sa aglomerez o postare cu multe oje si poze. Singura dilema era, pe care sa vi-o prezint prima?!?

Am inceput cu  Opi Infinte Shine Unequivocally Crimson pentru ca ma innebunea stralucirea puternica pe care o avea. Apoi am trecut la oja Wjcon 117 pentru ca imi era dor de o o oja clasica, fara sidef si fara stralucire excesiva. Si acum aceasta, batul de acadea :).

China Glaze Red Pearl

China Glaze Red Pearl face parte din colectia permanenta. Din pacate, aceasta nuanta nu mai este disponibila momentan, dar e posibil sa revina avand in vedere ca este o culoare permanenta.

Sticluta are 14 ml si are pensula clasica, rotunda, de aceea aplicarea nu a iesit chiar perfecta.

Bineinteles, impreuna cu oja rosie, o baza de unghii este indispensabila. Ca de obicei, am folosit SuperFood Base Coat de la Nails Inc si top coat l-am ales iar pe cel pentru uscare rapida de la Ciate.

Am devenit putin obsedata de acet top coat dupa ce am vazut ca oja de saptamana trecuta mi-a rezistat IMPECABIL 5 ZILE!  Parca nici un alt top coat nu a rezistat atat de mult, atat de bine.

Cum vi se pare China Glaze Red Pearl? Nu-i asa ca va duce cu gandul al Craciun?

DSC_0027

China Glaze Red Pearl DSC_0023 DSC_0043

DSC_0007 DSC_0044