sabon.ro

Swatch Orly Mermaid tale – oja cu sclipici verde-albastru

Orly Mermaid tale a aparut in 2013 si face parte din colectia „Flash Glam FX”. Teoretic, trebuia sa se mai gaseasca inca si prin magazinele on-line din Romania, dar practic nu se mai gaseste decat pe site-ul Orly oficial la 10$ sau probabil pe amazon. Dara daca doriti sa vedeti mai multe culori de la Orly, le gasiti aici la reducere!


Cum arata pe unghii oja Orly Mermaid tale


Este o oja foarte interesanta. Initial am crezut ca sclipiciul este cu tente turquoise si restul lacului este incolor, dar de fapt lacul este verde transparent. Un singur strat este ok, dar cu doua se obtine nuanta pe care o vedeti in poze.

orly MERMAID TALE

Imi place foarte mult ca nu trebuie sa te chinui sa scoti sclipiciul din sticluta si o singura aplicare contine destul sclipici cat sa acopere toata unghia. Singurul inconvenient cand vine vorba de aplicare este cauzat de sclipiciul care ingroasa pensula si o face mai greu de manevrat. Si uite asa am reusit sa dau cu sclipici peste tot. Cine se da cu oje cu sclipici, stie despre ce vorbesc.orly MERMAID TALE

Si dupa cum bine vedeti in poza principala, ca si base coat folosesc SuperFood Base Coat de la Nails Inc. Intotdeauna folositi un base coat pentru ca altfel riscati sa va patati unghiile in ultimul hal!

orly MERMAID TALE
orly MERMAID TALEorly MERMAID TALE orly MERMAID TALE

 

Follow: