Mascara pentru volum Big and False Lash de la Avon

Am acceptat provocarea Avon acum vreo 2 luni dupa ce m-a dus la exasperare reclama cu milionul de gene pe care mascara pentru volum Big and False Lash de la Avon promite ca le face. Am facut comanda si am asteptat minunatia de rimel.

 


Despre Big and False Lash de la Avon


 • volum intreaga zi
 • fara gene lipite sau incarcate si fara sa se intinda
 • efect de gene false
 • Peria: dispusi in forma de migdala, perii acopera fiecare geana, inclusiv cele din coltul interior si exterior al ochiului, pentru un aspect de gene false.
 • Formula patentata cu 1000 de fibre: fiecare flacon contine peste 1000 de fibre de dimensiuni variabile care se seaza pe gene si ofera volum captivant.
 • Nu incarca genele si nu se intinde.
 • Mod de folosire: Desurubeaza periuta de mascara, miscand-o usor in lateral pentru a prelua formula din recipient. Aplica mascara pe genele superioare si inferioare, asezand periuta de mascara la baza acestora si tragand usor in sus si miscand in acelasi timp periuta in zig zag.

 


Parerea mea despre Big and False Lash de la Avon


In primul rand, tubul vine intr-o cutiuta de carton, ceea ce mi se pare o risipa de hartie. In general prefer un rimel care are tubul invelit in folie de plastic. In acest fel sunt sigura ca rimelul nu a fost deschis cine stie cand si ca sunt prima persoana care il foloseste. Din pacate acesta nu avea acea folie.

De la prima folosire mi-am dat seama ca trebuie lasat putin la “uscat”. Aceasta metoda este una “straveche” pe care sunt sigura ca inca o mai foloseste multa lume. Este vorba de lasatul tubului deschis cateva ore, sau peste noapte pentru a usca putin rimelul. Eu fac acest lucru de fiecare data cand dau peste un rimel prea apos si care la primele utilizari nu face altceva decat sa coloreze genele, fara sa ofere vreun fel de volum.

L-am lasat peste noapte, dar din exces zel, l-am lasat cu periuta scoasa. Bineinteles ca s-a uscat foarte tare rimelul de pe periuta si dupa ce m-am panicat crezand ca am stricat rimelul, m-am dus si am spalat periuta cu putin sampon.

Dupa ce l-am lasat la “uscat”, rezultatul este cel pe care il vedeti in poze.

 • un rimel normal, negru care acopera genele destul de frumos
 • surprinzator, am observat ca le curbeaza putin
 • in nici un caz nu se obtine efect de gene false (daca vreti efect de gene false vi-l recomand pe acesta)
 • nu lipeste si nu incarca genele nici dupa al doilea strat
 • este un rimel bun in special pentru machiajul de zi

Mascara pentru volum Big and False Lash de la Avon

Mascara pentru volum Big and False Lash de la Avon

Tubul are 10 ml si costa 29 de lei in mod normal, dar mai tot timpul este la reducere si costa 19 lei.

In timp ce scriam despre acest rimel de la Avon, ma uitam putin si la postarea despre Benefit Roller Lash. Vreau sa va spun ca de abia acum imi dau seama cat de bun este rimelul de la Benefit! In comparatie cu acesta, acela este mult mai negru si parca un pic satinat. Nu? Voua cum vi se pare? Nu este evidenta diferenta?

Follow: