Produs 3 in 1 de la Collistar: 2 nuante de blush-uri si un iluminator

Cand spun Collistar, imi vin imediat in minte culorile turquoise, albastru, roz si portocaliu.  In aproape toate colectiile pe care le-au  avut pana acum, a fost imposibil sa nu se regaseasca macar una dintre aceste culori. In colectia Transparency, din care face parte acest blush Collistar si care a aparut candva in Aprilie anul acesta, culorile roz si portocaliu se regasesc atat in ambalaje cat si in machiaje.

blush Collistar

 


Despre acest blush Collistar


Acest blush Collistar format din trei pudre sferice, care aproape ca nu se ating una de cealalta, dar care pot fi amestecate oferind astfel nuante si reflexii radiante si naturale.


Parerea mea despre acest blush Collistar


Acest blush Collistar este un produs 2 in 1. Adica poate fi folosit atat ca blush, cat si ca fard de ochi. L-am folosit ca fard de ochi intr-o zi cand nu aveam altceva la indemana si s-a descurcat destul de bine. Dar cel mai mult il folosesc ca blush. Si imi place atat de mult inca nu aveam cum sa nu va povestesc si voua!

Collistar Multi Blush and Eyeshadows

In functie de dispozitia pe care o am, folosesc ori doar partea roz, ori le amestec pe toate trei. Toate cele trei amestecate formeaza un corai-rozaliu superb. Fardurile in sine sunt destul de pigmentate si nu sunt prafoase, desi textura nu este deloc atat de fina pe cat m-as fi asteptat.

Collistar Multi Blush and Eyeshadows

Ce m-a impresionat cel mai tare la acest produs, este faptul ca a rezistat de dimineata pana seara fara sa se miste de pe zona in care l-am aplicat.

Intre timp din pacate povestea noastra de dragoste s-a incheiat brusc :(. Mi-aparut si imi pare foarte rau ca s-a spart pentru ca din pacate nu se mai gaseste si nici nu am mai gasit unul care sa fie ca el.

Dar am profitat de o mare reducere de pe Elefant si mi-am achizitionat un bronzer de la ei care imi place destul de mult. Nu stiu ce este cu produsele Collistar, dar cu siguranta au ceva special. De fiecare data aplicare este impecabile si rezista destul de bine fara sa se miste de pe fata.

Daca nu aveti chef sa cautati prin magazine, gasiti mai multe produse de machiaj de la Collistar aici sau aici.