sabon.ro

Swatch Melkior Silent Night

Primul lucru la care m-am gandit cand am vazut oja Melkior Silent Night, a fost, ca imi trebuie neaparat o oja neagra, pe care sa o folosesc ca si base coat. Ce imi place la aceasta oja (care este mai degraba un top coat) este culoarea particulelor din lac.


despre Melkior Silent Night


Nu imi aduc aminte cand am vazut ultima un top coat de acest gen care sa nu incerce din rasputeri sa epateze prin culori intense. Dar aceaste are un mix delicat de alb, bleu si portocaliu, iar in contrast cu negrul se creaza o manichiura foarte interesanta.

In pozele de mai jos, am aplicat un singur strat de Melkior Silent Night pe fiecare unghie. De apreciat este ca nu trebuie sa te chinui sa scoti acele particule din sticluta.

Daca nu aveti chef sa o cautati prin magazine, o gasiti aici  sau aici la pretul de 29 de lei.

melkior silent night


Despre oja neagra Peggy Sage


Oja neagra de la Peggy Sage se pare ca nu se mai gaseste in Romania. Am cautat-o peste tot si nu mai o vinde nici un magazin on-line. In caz ca totusi o gasiti si vreti sa vi-o cumparati, trebuie sa stiti ca pensula, desi este lunga si subtirica (imi plac mai mult acestea decat cele evantai), este prea batoasa si nu prea am putut sa o manevrez cum trebuie.

Daca o sa va uitati atent la poze, o sa vedeti ca nu am putut deloc crea acea forma frumoasa si rotunda la distanta de 1 milimetru de cuticula. Oja in sine este destul de lichida si se aplica foarte frumos, fara sa lase dare.

Melkior Silent Night Melkior Silent Night
DSC_0523Melkior Silent Night

Melkior Silent Night

 

Follow: