Swatch Dior Vernis 148

Dior Vernis 148 este o oja in editie limitata si imi pare foarte rau ca vi-o arat, dar nu ma pot abtine. Si nu numai ca a fost editie limitata, dar a fost editie limitata in 2012. Facea parte dintr-un set alcatuit din doua oje si se numea “Golden Jungle Vernis Crocodile Leather Effects Nails”.


despre Dior Vernis 148


Nuanta aceasta aurie era baza, peste care se punea o oja cu efect de crapare in nuanta kaki. Gasiti cateva swatch-uri pe blogul acesta in caz ca mai gasiti setul acesta printr-un outlet pe undeva in lumea asta si vreti sa il cumparati.

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu cand vad ceva sclipitor si auriu, trebuie neaparat sa il am. Asa a fost cu acesta oja. Am imprumutat-o week-end-ul trecut de la prietena mea obsedata de oje frumoase si care scrie despre ele pe blogul ei Shopping Therapy.

Dior vernis 148

Dar in afara de aceste “mici detalii”, oja se aplica foarte frumos, nu lasa dare si este de ajuns un strat. Mie personal imi place sa aplic introtdeauna doua pentru a obtine un efect mai intens. In poze se vede mai mult partea aurie, dar in lumina naturala bate mai mult spre crem.

Cum vi se pare? Daca ati mai gasi-o, ati cumpara-o? Setul probabil ar costa in jur de 150 de lei.

Dior vernis 148Dior vernis 148 Dior vernis 148 Dior vernis 148

 

Follow: