Noile Shade Adjusting Drops de la The Body Shop

In ajutorul nostru vin cei de la The Body Shop cu noile Shade Adjusting Drops, o solutie inteligenta, simpla, eficienta. De acum inainte nu va mai trebui sa ne multumim cu o nuanta ‘aproape perfecta’. E de ajuns sa adaugam o picatura in fondul tau de ten si se creaza o nuanta unica…doar a noastra. Aceasta revolutie in personalizarea culorii ne pune PE NOI in control – nuanta perfecta este la o picatura distanta

Shade Adjusting Drops the body shop

M-a distrat foarte tare intrebarea din comunicatul de presa al celor de la The Body Shop: „Nu te-ai casatori cu MISTER “ALMOST RIGHT ”, asa ca de ce ai face compromis cu fondul tau de ten?” Si au dreptate. Stim foarte bine ca exista foarte multe nuante de ten in intreaga lume si ca gasirea nuantei perfecte de fond de ten este mereu o batalie pe care aproape de fiecare data o pierdem.


Shade Adjusting Drops pentru ten deschis spre mediu


Nuanta fondului de ten poate fi prea inchisa sau prea portocalie.

CUM FUNCTIONEA ZA?

  • O concentratie de pigmenti albi si roz ajuta la deschidea nuantei, in timp ce neutralizeaza tenta de galben a nuantelor de fond de ten deschis-spre mediu.
  • 1 picatura = 1/2 nuanta mai deschisaShade Adjusting Drops the body shop

Shade Adjusting Drops pentru ten mediu spre inchis


 

Nuanta fondului tau de ten poate arata prea deschisa sau cenusie.

CUM FUNCTIONEAZA?

  • O concentratie de pigmenti negri si rosii ajuta la inchiderea nuantei, in timp ce pastreaza profunzimea naturala a nuantelor de fond de ten inchise.
  • 1 Picatura = 1/2 nuanta mai inchisaShade Adjusting Drops the body shop

Cum se folosesc Shade Adjusting Drops?


SHADE ADJUSTING DROPS POT FI FOLOSITE CU MAJORITATEA FONDURI LOR DE TEN LICHIDE si costa 83 de lei.

Shade Adjusting Drops the body shop