Swatch Nails Inc Regents Park Place Gel Effect

Nails Inc Regents Park Place cu efect de gel face parte din colectia de toamna a celor de la Nails Inc si este inspirata din culorile folosite pe podiumurile de moda din colectiile toamna-iarna 2015.

nails inc regents park place

Swatch Nails Inc NailKale Victoria  pe care v-am prezentat-o saptamana trecuta m-a impresionat foarte tare prin rezisenta de care a dat dovada. Duminica m-am dat cu ea si de abia vineri a inceput sa se crape de pe unghiile cu probleme (exfoliate). Si stralucirea de asemenea, s-a mentinut fara probleme. Ca sa nu va mai zic de pensula si de cat de bine se aplica. Efectiv aluneca pe unghie.

Ce mai…Nails Inc m-a fermecat complet si m-a convins ca isi merita toti cei 75 de lei. Stiti vorba aceea…cat dai, atata face!


Nails Inc Regents Park Place


In afara de stralucirea obtinuta, Nails Inc Gel Effect contine:

  • formula “Regenerating Complex” (un amestec intre aldehidă, zinc și calciu)
  • o noua formula inspirata din  planta “care invie”. Planta “care invie” este orice planta care poate supravietui perioade indelungate de deshidratare extrema (luni sau chiar ani). Complexul de ingrediente stimuleaza productia de keratina pentru unghii tari,  puternice si sanatoase

Va invit sa le cititi si sa savurati swatch-urile: MINI SET NAILS INC GEL EFFECTNails Inc Gel Effect Baker StreetSwatch Nails Inc NailKale Victoria.

Ojele Nails Inc se gasesc la noi doar in magazinele Sephora si aici pe online.

nails inc regents park placenails inc regents park placenails inc regents park place nails inc regents park place

Follow: