sabon.ro

Swatch Nails Inc NailKale Victoria

Saptamana trecuta, vineri, am avut cea mai frumoasa surpriza de la Sephora: o cutie plina cu oje Nails Inc. Cateva sticlute din colectia NailKale, un top coat si o cutie cu 5 mini oje cu efect de gel. Cutia este editie limitata si face parte din colectia de Toamna/Iarna.

Va invit sa le cititi si sa savurati swatch-urile: MINI SET NAILS INC GEL EFFECTNails Inc Gel Effect Baker Street, SWATCH NAILS INC REGENTS PARK PLACE GEL EFFECT.

Ojele Nails Inc se gasesc la noi doar in magazinele Sephora si aici pe online.

Dar azi vreau sa va arat cea una dintre cele mai frumoase nuante. Eu ii spun „sangele cireselor negre”, desi ea se cheama pur si simplu „Victoria”.

nails inc nailkale victoria


despre Nails Inc NailKale Victoria


In primul si in primul rand, m-a impresionat foarte mult stralucirea acestei oje. Sunt  aproape oglinda. Daca va uitati atent, puteti sa imi vedeti aparatul foto. Este uitoare. Si in afara de asta, stralucirea inca se mentine bine mersi si acum, dupa 3 zile de aplicare. Atat stralucirea, cat si oja.

nails inc nailkale victoria 1455x1314 nails inc nailkale victoria 1522x1878 nails inc nailkale victoria 1646x1314 nails inc nailkale victoria 1650x1256 nails inc nailkale victoria 1685x1314


despre Nail Kale de la Nails Inc


Nailkale nuanta „Victoria” este acea gama care contine extracte din varza (kale) care hranesc profund unghia si protejeaza impotriva exfolierii.

Extract de varza este cunoscut pentru standardele sale ridicate de vitamine A , C si K , care stimuleaza productia de keratina, ceea ce face unghiile mai puternice si mai luminoase.

Toata gama Nailkale contine formula “Regenerating Complex” (un amestec intre aldehidă, zinc și calciu) brevetat de Nails Inc care de asemenea stimuleaza productia de keratina pentru unghii mai puternice si mai sanatoase.

Gasiti toate nuantele Nails Inc in magazinele Sephora la pretul de 75 de lei.

Follow: