3 produse cosmetice luate in vacanta

Week-end-ul acestea care tocmai a trecut, probabil ca a fost ultimul pe care il vom petrece la mare anul acesta . Si pentru ca m-am saturat sa car dupa mine o gramada de cosmetice pe care oricum nu ajung sa le folosesc, am facut un SUPER-MEGA BRAINSTORMING si am ales singurele produse pe care le folosesc de fapt cand sunt in vacanta.

produse cosmetice luate in vacanta

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu in vacanta/week-end prelungit, vreau sa ma relaxez si sa ma odihnesc cat se poate de mult. Cine are chef de machiaje cand scopul principal este odihna? Eu cu siguranta, nu!


produse cosmetice luate in vacanta


Asa ca de data asta, pentru prima data in viata mea am ales cele trei produse cu adevarat importante pentru mine. Crema de fata colorata de la Bioderma Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+servetelele demachiante de la Nivea (nu prea mai am indredere in servetelele demachiante pentru ca au foarte multparfum si aproape mereu dupa utilizarea lor, ma ustura fata) si paleta de la Sephora pe care am luat-o strict pentru nuanta cea mai inchisa si mata pentru a-mi contura sprancenele (v-am povestit putin despre ea aici), pentru ca…nu-i asa…o spranceana frumos conturata face minuni.

kit-ul de vacanta

Voi ce ati mai lua cu voi si de ce?