sabon.ro

Ruj rezistent la transfer de la Astor PERFECT STAY 16H TRANSFER PROOF

Odata cu ocazia Beauty Bloggers Summer Party by COTY despre care v-am povestit acum cateva zile, am avut ocazia sa testez si la fata locului, dar si acasa un ruj rezistent la transfer de la Astor care se numeste PERFECT STAY 16H TRANSFER PROOF.

ruj rezistent la transfer de la Astor

A trecut foarte mult timp de cand nu am mai folosit ceva de la Astor si nu pentru ca am ceva cu brandul Astor, ci pentru ca pur si simplu nu prea am mai auzit pe cineva vorbind despre produsele lor si treptat, treptat, am uitat de el. Ma bucur foarte mult ca totusi drumurile noastre s-au intalnit la petrecere.


Despre rujul rezistent la transfer de la Astor


Eu am nuantele „Stay Pink” (nuanta asta o gasiti aici la 36 de lei) si „Truly Toffe” (si aceasta o gasiti aici ) si imi plac foarte mult, dar vreau sa imi intregesc mini-colectia si cu nuanta „Red Proof” de care m-am indragostit dupa ce am vazut-o pe blogul Dianei Rosu aici.

ruj rezistent la transfer de la Astor 240-Truly-Toffe

Ruj rezistent la transfer de la Astor nuanta 240 Truly Toffe

Rujul are o textura destul de lichida, se intinde foarte usor si se usuca destul de repede. Odata uscat, nu strange buzele asa cum mi se intampla cu rujul de la Make Up For Ever. Eu il prefer mai mult in varianta mata, dar dupa vreo 2-3 ore simt nevoia sa aplic si topcoat-ul care hidrateaza imediat buzele.

ruj rezistent la transfer de la Astor stay-pink-astor

Ruj rezistent la transfer de la Astor  Nuanta 215 Stay Pink

Motivul pentru care imi place atat de mult este rezistenta lui. Nu stiu cum se descurca 16 ore, dar timp de 6 ore cat am apucat sa il testez a rezistat foarte bine, nu s-a strans in crapaturile buelor si nici nu s-a scurs de pe buze.

Daca mai vreti sa mai vedeti si alte rujuri rezistente la transfer care imi plac foarte mult, le-am pus pe toate aici intr-o postare.

Follow: