Oja Wycon nuanta nr.135

Sunt fan al produselor Wycon (Wjcon) de cand au aparut si la noi. Iar ojele chiar au un loc aparte in inima mea, impreuna cu cele de la Rimmel London bineinteles. V-am mai aratat de la ei acest verde superb, acest verde-albastrui si acest auriu. Mai am si una mov superba, dar pe aceia efectiv nu am putut sa o fotografiez cum trebuie.

wjcon-135

Dar revenind la aceasta de azi…este o oja pe care am primit-o la WYCON’s Summer Sales Party. Initial nu prea m-a impresionat. Mi s-a parut destul de stearsa, dar vedeti voi…asa sunt ojele. Niciodata nu stii care o sa fie rezultatul final pana nu dai si al doilea strat, sau in unele cazuri, al treilea. Mi s-a intamplat de foarte multe ori ca oja in sticluta sa nu ma impresioneze cu absolut nimic, dar in momentul aplicarii sa imi explodeze creierul de cat de frumoasa este culoarea. Cel mai bun exemplu aici.

Cu aceasta oja Wycon nuanta nr 135 nu pot spune ca mi-a explodat creierul cand am vazut-o, dar cu siguranta m-a impresionat. Este exact genul de pastel care se poarta vara aceasta si numai pe unghii ci si in par.

Oja Wycon nuanta nr.135 Oja Wycon nuanta nr 135 wycon 135 Oja Wycon nuanta nr 135 wycon 135 Oja Wycon nuanta nr 135Cum vi se pare? V-a impresionat cu ceva? Si nu uitati ca reducerile sunt in floare la Wycon la aproape toate produsele!

Despre brandul Wycon(Wjcon)

Brandul WYCON Cosmetics :  fondat in 2009, cu peste 120 de magazine monomarca in Italia, Belgia, Romania, Portugalia, Bulgaria, Malta, brand pus in miscare de o echipa motivata de profesionisti care au ca scop sa faca Frumusetea accesibila tuturor prin produse mereu noi, foarte variate si cu formule gandite pentru  sanatatea pielii si a tenului.

Wycon Cosmetics ofera clientelor sansa de a experimenta atat in domeniul de make-up cat si in cel de tratament,  utilizand formule, culori si ambalaje mereu de top, made in Italy.

Target-ul este reprezentat de comunitatea femeilor care vad cosmeticele ca un accesoriu fashion si carora le place sa se joace cu look-ul lor.