Mini travel kit de la Nivea

NIVEA  Summer Travel Kit_2Exact acum cateva zile va aratam pe pagina blogului, o poza cu raftul de mini produse din Auchan. Mini produse de tot felul, produse care mie personal mi se par foarte utile, mai ales cand vine vorba de o mini vacanta, sau de avut in geanta in caz de “urgenta” (nu se stie niciodata cum uiti sa te dai dimineata cu antiperspirant), sau de avut chiar la birou. Cel putin la birou, nu o data mi s-a intamplat sa aiba nevoie o colega de cate ceva din kit-ul meu de “urgenta”.

Se pare ca si fetele de la Nivea sunt de acord cu mine pentru ca tocmai mi-au trimis un comunicat in care ma anunta ca de azi inainte, ai loc pentru mai multe haine in geanta de voiaj, pentru ca nu mai trebuie ca iei produsele full size care ocupa o gramada de spatiu. Gasesti toate esentialele in varianta mini.

Fetele Nivea considera importante urmatoarele trei produse:

  • gelul de dus NIVEA Creme Care, cu o formula de ingrijire delicata  cu  pro-vitamina B5 si uleiuri nutritive, iti va lasa pielea piele curata si catifelata / 2,73 lei (50 ml)
  • crema de uz general NIVEA Care iti va hrani  pielea intens, pentru ca tu sa te bucuri de 100 % hidratare si 0% senzatie grasa (v-am spus parerea mea despre ea aici) / 14.3 lei (100 ml)
  • deodorantul NIVEA Invisible for Black&White Clear ce ofera protectie delicata, invizibila si eficienta impotriva transpiratiei timp de 48 de ore, lasandu-ti pielea parfumata şi catifelata / 3,41 lei (35 ml)

Voi ce produse alegeti pentru vacantele scurte, sau pentru “kitul de urgenta” de la birou?

P.S. SI apropo de carat kile de produse in vacanta, poate invatati ceva de la mine din postarea CATE cosmetice am carat in vacanta si CATE am folosit efectiv.