Beauty Bloggers Summer Party by COTY

Marea majoritate a evenimentelor la care am fost pana acum au fost legate de lansarea unui produs si restul de 3 sau 4, au fost ori pentru a invata de la altii ce am putea face sa fim mai bune in ale blogging-ului. Niciodata nu am participat la un eveniment la care sa fim numai noi „the beauty bloggers”.

Un eveniment in care sa stam si sa ne cunoastem pur si simplu. SI asta pentru ca nimeni nu a organizat un astfel de eveniment. Noroc ca s-au gandit Ioana  si Cristina de la ShoppingTherapy-Cristina.com. Fetele au venit cu ideea de un astfel de eveniment si Andreei Moritz de la 2activePR a venit cu locatia. Si uite asa a luat nastere Beauty Bloggers Summer Party powered by COTY.

DT__3061


Beauty Bloggers Summer Party by COTY


Totul s-a petrecut intr-o superba gradina decorata cu lampadare si paglici colorate, o masuta de toaleta ca-n povesti plina cu rujuri Astor si pe alta masuta am gasit noile luciuri de buze Rimmel London Oh, my gloss! impreuna cu pastelatele oje din colectia Rita Ora.

In afara de toate acestea, a existat si un bar unde puteam sa ne facem manichiura cu noile oje OPI Infinite Shine. Eu am ales o manichiura neagra…asa ca sufletul meu :)). Glumesc bineinteles. Am ales negru pentru ca in ultimele luni am avut numai culori deschise pe unghii si am simtit nevoia de o schimbare.

Beauty Bloggers Summer Party by COTY

Cel mai mare regret al meu este ca am ajuns cu o intarziere de vreo doua ore si nu am apucat sa vorbesc cu toate fetele. Dar privind partea pozitiva a lucrurilor, am avut ocazia sa ma indragostesc iremediabil de un parfum.


ce am testat


Si nu orice fel de parfum, ci unul de la Guess, brand care mie personal mereu mi s-a parut un pic cam pretentios si putin vulgar. Initial nici nu am vrut sa il miros. Eram sigura ca o sa fie un parfum mult prea tare, genul de la care te ia durerea de cap, dar spre marea mea surprindere, parfumul este mai mult decat placut.

Este vorba despre Guess Dare for women, un parfum putin cam dulce, perfect pentru zilele mai racorease sau toamna/iarna. Imi aduce aminte foarte mult de parfumul V Absolu de la Valentino pe care l-am avut acum multi ani, pe vremea cand foloseam parfum in fiecare zi. Nu mai zic nimic acum pentru ca vreau sa va povestesc intr-o postare speciala pentru el.

Pe aceasta cale vreau sa la multumesc fetelor pentru invitatie si sa le spun ca ma bucur din tot sufletul ca s-au gandit sa faca un eveniment de acest gen, eveniment in care am putut sa palavragim vrute si nevrute, fara sa fim intrerupte de absolut nimic.


produsele primite


In afara de ce v-am povestit mai sus, de abia astept sa va spun mai multe despre rujurile super rezistente de la Astor, despre parfumul Guess Dare, solutia pentru uscarea rapida a lacului de unghii de la Sally Hanse si sa va mai arat o oja de la OPI. Pe cea de la Rimmel London v-am aratat-o deja aici.

Beauty Bloggers Summer Party powered by COTY