sabon.ro

Review deodorant antiperspirant cu acid hialuronic de la Gerovital

Cu ocazia ‪#‎ BeautySwapByBeautybarometer‬ despre care v-am povestit acum ceva timp, nu numai ca am facut schimb de produse cu colegele de breasla, dar am si avut ocazia sa testez si niste produse noi aparute printre care si antiperspirant cu acid hialuronic de la Gerovital, proaspat aparut pe piata romananeasca.

antiperspirant cu acid hialuronic de la Gerovital


Prezentare deodorantul anti-perspirant cu acid hialuronic de la Gerovital


Formula delicata cu pielea, ofera protectie sporita împotriva transpiratiei, o senzatie confortabila, de piele catifelata. Acidul hialuronic e cunoscut pentru efectul intensiv hidratant actionand dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele si diminuarea pierderilor transepidermale.

Concepute special pentru pielea sensibila din zona axilara, deodorantele conțin 0% parabeni, alcool sau triclosan, sporind astfel nivelul de protecție al epidermei pe durata întregii zile.
Protectie sporita. Fara urme albe sau galbene.

Legat de „efectul intensiv hidratant al acidului hialuronic”, va spun sincer ca nu am simtit nimic special. Si nici senzatia de catifelare nu o pot confirma pentru ca nu prea imi ating subratul decat atunci cand ma spal, deci…

Urmele albe, pentru a fi sigura ca nu o sa apara, folosesc antiperspirantul inainte de a ma imbraca, iar urmele galbene apar in timp si cum nu am folosit acest antipespirant decat de cateva ori, nu va pot spune daca ingalbeneste hainele sau nu.


Contra deodorantul anti-perspirant cu acid hialuronic de la Gerovital


Va spun din start ca eu prefer aproape exclusiv varianta stick a oricarui anti-pespirant. V-am povestit mai multe despre experientele mele cu tot felul de antiperspirante in postarea Miros urat, sau mi se pare? si Miros urat sau mi se pare? (partea a 2-a).

Prima problema am constatat-o imediat. Pulverizatorul este un pic mai sus decat la orice alt antiperspirant sub forma de spray. Adica in loc sa pulverizez la subrat, pulverizam undeva mai sus, pe brat.

Si imediat dupa aceasta constatare am observat a doua problema. Se creaza un nor imens de praf/spray in jurul meu. Efectiv a trebuit sa stau cu ochii si gura inchisa, sa dau repede de cat am nevoie si sa fug :))) De fapt de asta si urasc sa folosesc antiperspirantele sub forma de spray, pentru ca se creaza acest nor de spray in jurul meu si pur si simplu simt ca nu mai am scapare! Si parca cu acesta de la Gerovital a fost si mai mult praf decat cu cele pe care le-am folosit pana acum.


Pro deodorantul anti-perspirant cu acid hialuronic de la Gerovital


In afara de aceste doua mici detalii care mi-au creat mie probleme, deodorantul anti-perspirant cu acid hialuronic de la Gerovital face fata destul de bine zilelor calduroase si parfumul nu a fost deloc deranjant de-a lungul zilei.

Daca nu aveti chef sa il cautati prin magazine, il gasiti ori aici pe site-ul celor de la Farmec, ori aici pe Emag. Sunt la 10 lei in ambele parti.  Este disponibil in trei variante de miros: Sapphire, Diamond si Peral.

Follow: