Rouge Edition Velvet Bourjois review

Primul meu contact cu Rouge Edition Velvet Bourjois a fost abia anul trecut in Decembrie 2014 la #‎DecemberBeautyBloggersMeeting3, desi voiam sa il incerc de foarte mult timp. In special nuanta „hot pepper”, un rosu superb si „ole flamingo”, acest roz pe care vi-l prezint acum (il gasiti aici la 39 de lei).

Rouge Edition Velvet Bourjois ole flamingo

Problema cu acest roz este ca nu il vazusem niciodata „live” pana cand mi l-a adus o  prietena care mi l-a cumparat la oferta din Olanda. Odata ajuns la mine, mi-am dat seama ca nu prea mi se potriveste pentru ca are subton rece si pe mine ma avantajeaza doar rujurile cu subton cald cum sunt cele pe care vi le-am prezentat aici: Top 3 cu rujuri rosii „statement”

Rouge Edition Velvet Bourjois ole flamingo swatch

Exceptand culoarea care nu mi se potriveste, rujul este superb! Textura, rezistenta, aplicarea, TOT! Si de abia astept sa imi cumpar nuanta „Hot Pepper”


Pro Rouge Edition Velvet Bourjois


  • rezista foarte mult timp pe buze (exceptand cazul in care mancati ceva uleios)
  • textura lui este un foarte usoara, aproape ca nu se simte pe buze
  • nu usuca buzele
  • foarte pigmentat
  • finish mat superb
  • rezistent la transfer

Contra Rouge Edition Velvet Bourjois


  • singurul lucru care m-a deranjat, dar doar la aceasta nuanta, a fost ca a ramas un pic cam transparent in centrul buzelor. Trebuia sa astept sa se usuce pentru a reaplica, dar pentru ca dureaza vreo 3-4 minute sa se usuce, nu mai aveam timp de reaplicare.

 

Rouge Edition Velvet Bourjois ole flamingo swatch


preturi si alte variante de ruj


Pretul variaza in functie de oferta. De exemplu acum il gasiti aici la oferta la 38 de lei. Sau il gasiti aici la pachet promo impreuna cu oja in aceasi nuanta.

Intre timp au aparut si rujurile Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet si gasiti toate nuantele aici, sau mai subtilele Bourjois Rouge Edition Aqua Laque. aici Le gasiti si pe aceastea la preturi intre 30 si 50 de lei.

Follow: