Organic Baby devine Rangali

Astazi, magazinul online Organic Baby devine Rangali la implinirea a sase ani si isi face cadou un nume nou.

Organic Baby este unul dintre cele mai mari magazine de produse bio si naturale din online-ul romanesc. Sub sloganul „Be naturally beautiful” Organic Baby, de acum Rangali, introduce un concept care se adreseaza fiecarui membru al familiei, nu numai bebelusilor si copiilor.Organic Baby devine Rangali

Sub noua denumire veti gasi aceleasi produse de calitate, naturale si organice, iar in spatele Rangali vor lucra in continuare aceeasi oameni minunati, care vor promova ca si pana acum stilul de viata natural si sanatos.

Pe rafturile Rangali veti gasi o gramada de produse cosmetice naturale, de la produse pentru bebelusi si mamici, la produse pentru casa, tineri, adolescenti si chiar si pentru tatici. Cu un pret accesibil, arome minunate si fara ingrediente sintetice si pline de chimicale aceste produse au foarte multe beneficii pentru sanatatea si frumusetea corpului tau.

În acest moment, magazinul este importator si distribuitor a peste 22 game de produse importate exclusiv din UK, Franta, Germania, Spania si Italia. Produsele se livreaza door-to-door, în toata Europa, prin curier, direct din stoc si sunt la pret de importator.

Despre Rangali

Rangali este marca înregistrata a S.C. Texacom International S.R.L si are ca misiune promovarea un mod de viata natural, organic, de a oferi produse de calitate, cu adevarat organice, pentru frumusete si sanatate.

Are o gama completa de produse organice si naturale non-food, de la produse pentru bebelusi si mamici, la produse pentru casa si tatici.

Reteaua TEXACOM de distributie include pe lânga magazinul online www.rangali.ro, showroom-ul din str. Ion Bogdan, 26, sector 1, Bucureşti (zona Piata Romana) si peste 200 de colaboratori, constând în farmacii, lanturi de farmacii magazine naturiste, magazine bio si magazine online.