Rimmel London 450 Sunny Days (oja de marti)

Acest  lac de unghii 60 Seconds de la Rimmel London, in nuanta 450 Sunny Days face parte din colectia permanenta, asa ca daca doriti sa o achizitionati inca o mai gasiti aici.

Eu pe aceasta am gasit-o la DM la reducere acum cateva luni. Si chiar daca nu sunt la reducere, lacurile de unghii de la Rimmel London mi se par foarte accesibile.

Aproape niciodata nu sar de 10 lei, iar la reducere sunt cam 5-6 lei. Va pot spune cu mana pe inima ca acesta este brandul meu preferat cand vine vorba de produse „drugstore”.

Rimmel London 450 Sunny Days lac de unghii 60 Seconds de la Rimmel London


Nuanta 450 Sunny Days


Singurul lucru care ma deranjeaza la ojele de la Rimmel London este ca nu toate pensulele sunt facute cum trebuie. Intotdeuna voi nimeri cate una care are vreo 2-3 fire mai lungi care vor strica un pic aplicarea perfecta la care tanjesc in special pentru poze.

In afara de acest detaliu, pensula in general este perfecta. Fiind evantai, aplicarea si corectarea dureaza foarte putin, iar oja se usuca foarte repede. Ce iti poti dori mai mult de la o oja?

Nuanta 450 Sunny Days este un galben interesant si putin sidefat, dar nu pot spune ca m-a dat pe spate. Pentru a obtine intensitatea pe care o vedeti in aceste poze, a fost nevoie de trei straturi. Cu doar doua straturi, oja ramane semi-transparenta si se vad dâre.

Rimmel London 450 Sunny Days
Rimmel London 450 Sunny Days

Timpul de uscare nu este chiar 60 de secunde, dar oricum este mult mai rapida fata de ojele clasice. Rezista destul de bine pe unghii cateva zile bune, dar, la fel, este foarte important nu aveti unghiile exfoliate.

Pe unghiile fragile si exfoliate orice oja, oricat de scumpa ar fi ea, rezista foate putin.