Farmacia Punkt, o farmacie ieftina

Ati vazut ca de nicaieri au inceput sa apara niste farmacii galbene care se numesc Farmacia Punkt? Eu am observat si in afara de asta, am mai observat ca aceasta a aparut in locul altei farmacii si anume Sensiblu.

Initial mi s-a parut putin stupid. Adica…inchide farmacia Sensiblu pentru ca nu are vanzare si in locul ei se deschide tot o farmacie. Care este logica? Pentru ca am suspectat ca e ceva „necurat” la mijloc, am cercetat putin internetul si am descoperit ca de fapt Farmacia Punkt (pagina farmaciei este aici) este o varianta low-cost a farmaciilor Sensiblu.

Aparute pe piata la finalul anului 2014, lantul de farmacii Punkt aduce in retailul farmaceutic politica preturilor mici. Gasiti toate locatiile aici.

Farmacia Punkt, o farmacie ieftina

sursa foto


farmacia punkt este o farmacie ieftina


Aseara am avut ocazia sa ajung intr-o farmacie Punkt dupa ce am trecut pe la Belladonna care, ca de obicei, nu sunt bine aprovizionati cand vine vorba de produsele celor de la Bioderma. Intr-un final am ajuns la Farmacia Punkt care in interior arata aproape la fel ca Belladonna.

De unde si deducerea ca pentru ca o farmacie  sa fie ieftina, clientul nu trebuie sa atinga in vreun fel produsele. :)) Toate produsele sunt in spatele tejghelei si le poti vedea doar la cerere. Dar ce pot sa zic…daca de asta este nevoie pentru a avea preturi mai mici, atunci fie, nu ma deranjeaza.

Am cerut crema de la Bioderma de care aveam nevoie si am avut noroc pentru ca am gasit-o pe ultima. Deci cu stocurile la Bioderma sunt la fel ca si Belladonna. Ce m-a frapat pe mine si mai tare a fost pretul.

Ultima data cumparasem aceasta crema de la Sensiblu si m-a costat 33 de lei. La Farmacia Punkt m-a costat doar 23,99 de lei si am avut de ales cadou intre o cutie de ceai de menta sau de musetel de la Vedda. Mai, mai sa imi pice cardul de plata din mana :)). Deci nu numai o diferenta de pret de 9 lei, dar si un cadou.

In conditiile astea nu pot decat sa le urez bun venit pe piata si la cat mai multe oferte de acest gen!

Follow: