Colectia de bijuterii Caviar by Valentina Pelinel

Acum ceva timp, intrebata de revista Apropo TV despre debutul ei in lumea creatorilor de bijuterii, Valentina Pelinel a declarat urmatoarele:Flusberg-New-York-valentina-pelinel-4

„Prietena şi partenera mea, Mădălina Flusberg, a venit cu ideea ca eu să creez o colecţie personală pentru linia ei de bijuterii deja existentă de mulţi ani pe piaţa din New York. Un suflu nou, altă viziune, inspiraţia mea din viaţă, din călătoriile mele, din ceea ce mă bucură şi îmi place. Astfel a luat naştere prima colecţie de patru coliere statement.

A fost o încercare şi mi-a plăcut. De curând, am lansat colecţia Caviar de inele, coliere şi cercei statement a căror produse sunt accesibile ca preţ; se încadrează bine în conceptul de „affordable luxury” şi nu am ignorat niciun criteriu esenţial pentru client cum ar fi raportul calitate-preţ.”

Colectia de bijuterii Caviar by Valentina Pelinel

Colectia de bijuterii Caviar by Valentina Pelinel este a doua colecție de bijuterii pe care a creat-o pentru brandul Flusberg New York. Toate bijuteriile din colecția Caviar sunt ușoare, ceea e foarte important, mai ales când vorbim despre cercei. De multe ori cerceii care ne plac sunt foarte grei și nu îi putem purta mult timp fără să ne doară urechea. Colectia de bijuterii Caviar by Valentina Pelinel12 

 

„Caviar (zâmbește), nume pe care l-am ales, inspirată fiind de textura cristalului meu preferat. Am luat în calcul toate aspectele pentru ca produsul final să fie de calitate, dar și ușor purtabil, și totuși accesibil ca preț.”

Colectia de bijuterii Caviar by Valentina Pelinel45

 

Design-ul colierelor denota in acelasi timp minimalism si opulenta! Sunt realizate din cristale si elemente Swarovski negre sau albastre, pe material textil, usor si placut de purtat pe piele. Se prinde la baza gatului cu o funda neagra de catifea reglabila.

Pret: 498 lei

Colectia de bijuterii Caviar by Valentina Pelinel56 Colectia de bijuterii Caviar by Valentina Pelinel89

Cerceii statement realizati din cristale si elemente Swarovski de culoare albastru metalic sau negru, pe material textil, adauga eleganta atat tinutelor de zi, cat si celor de seara. Cerceii metalici sunt suflati cu argint.

Pret: 370 lei

Colectia de bijuterii Caviar by Valentina Pelinel78 Colectia de bijuterii Caviar by Valentina Pelinel778

Un model de inel statement, intr-o combinatie de vintage si modern, obtinuta prin suprapunerea cristalelor Swarovski pe metal inoxidabil. Inelul este reglabil iar metalul este fara nickel.

Pret: 175 lei

Produsule sunt disponibile doar in Magazinele MARIONNAUD.