Gama Fuji Green Tea de la The Body Shop

Odata cu aparitia Fuji Green Tea de la The Body Shop sub forma de sare de baie, m-am convins ca ceaiul verde este iar la moda AND I LOVE IT! Dar acum nu este numai sub forma de ceai de baut, ci si sub forma de sare de baie, gel de dus, scrub, sapun, lotiune de corp, sorbet de corp, apa de toaleta…in concluzie YOU NAMED IT, The Body Shop sigur il are.

Gasiti aici toata gama Fuji Green Tea de la The Body Shop.

Fuji Green Tea de la The Body Shop

Am avut ocazia sa folosesc pana acum sarea pentru baie Fuji Green Tea (98 lei/900 gr) care miroase absolut superb! Sarea si ceaiul imi detoxifica corpul, iar mirosul este perfect pentru a indeparta stresul din timpul zilei.

Si pentru ca sarea contine frunze adevarate de ceai verde, cel mai bine ar fi sa o folositi impreuna cu infuserul (36 lei) pentru o baie fara reziduuri. Mie imi place sa umplu infuserul 3 sferturi cu sare, dupa care, ori il atarn de robinet, sub jetul de apa, sau il agat de margiea cazii. Sarea se topeste mai repede sub jetul de apa, dar efectul este acelasi in abele cazuri. Relaxare totala!

Fuji Green Tea de la The Body Shop contine:

  • ceai verde antioxidant
  • frunze de ceai verde din regiunea Muntelui Fuji, Japonia
  • aloe vera organica* din Guatemala, prin programul Community Fair Trade.

* se foloseste gel de aloe vera 100% organic, fara conservanti. Frunzele de aloe sunt impachetate si trimise spre procesare in fabrica in decursul a 6 ore de cand au fost culese, pentru ca gelul sa fie extras cat timp frunzele sunt inca proaspete si suculente.